tom3kb Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca @Fiodor89 jakiś pierwszy z brzegu filmik o Korze. A co do spawnera może zobacz, który jest najpopularniejszy np na Nexusie w modach do S2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Ten pistolet już widziałem ale gdzieś czytałem że jest już taki wymaksowany z wszystkimi dodatkami. A co to ten Nexus? W sprawie modów zawsze polegałem na tej stronie i waszej pomocy. Nigdy się nie zawiodłem i dlatego dopytuje tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca @Fiodor89 strona z modami do gier, inna to np moddb. Pierwszy jakiś spawner jaki znalazłem np: https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/1356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano Piątek o 07:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:03 Dobra sprawdzałem opis moda i te filmiki. Kurde tu trzeba jakieś kolejne programy i nie jest to łatwa instalacja. Nie ma czegoś prostszego dobrze działającego? najlepiej po polsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqz_ Opublikowano Sobota o 20:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:10 Lecę kolejny przejście. Mam aktualną wersję i problem z Lexem legendą. Wcześniej problemu nie było. Stoi plecami i jedyne co mówi to "nie przeszkadzaj". Gostka z anomalii elektrycznej wyprowadziłem. Ktoś wie jak to ogarnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu @Fiodor89 Używałem tego wg. mnie prosty, najlepszy i chyba można ustawić język polski: https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/450?tab=description Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi