Rehpir Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada Siemanko, Mianowicie nie grałem przez jakiś czas i już sam nie wiem co robić. Więc pare pytań do was: -BTR w dolinie mroku którego nie ma ? gdzie mam go szukac? "quest-znajdz btr w dolinie mroku(podobno północny zachód,przeszukałem cała doline i nie znalazlem) i go oznacz cos tam" -Schowek doświadczonego stalkera w czerwonym lesie(niedaleko anomalii) szukam i też cieżko a każdy kamień,cała reszta już obszukana>pogubiłem się. -Schowek golema arena- no ile można te białko od psa na pysk brać -Pietrel smigłowce(tu na bank mam ogarniety radar,zaton,jupiter 21/23) myśle że sie pogubiłem gdzieś po drodze. na cea 1 mogłem ominąc 1, na cea 2- myśle ze ogarnałem wszystkie z tego co wyliczyłem latajac tam= proszę o jakiś odnośnik. -Wolazar limańsk- na tej antenie to idzie pierdolca dostać- ponownie proszę o odnośnik -humanitarny sposób doktora na pozbycie się mutanta. A tak pozatym to chciałbym zapytać czy nie zepsułem sobie fabuły, bo w pewnym momencie dodałem sobie pare tp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 18 minut temu, Rehpir napisał(a): -BTR w dolinie mroku A to nie chodzi o ten? W komentarzach coś piszą, że właśnie tam jest, a nie w Dolinie Mroku. Spoiler 21 minut temu, Rehpir napisał(a): Schowek doświadczonego stalkera Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehpir Opublikowano 27 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada Co do btr to sprawdzę. Ale ten schowek to należal do "innego stalkera, nie pamiętam jak sie tam nazywał. Już zgarniety" zadanie dalej wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Humanitarny sposób zabicia mutanta: niech to zrobi za Ciebie Twój własny mutant. Tajnik golema jest na końcu w prawym rogu wysoko na ścianie. Proponuję walkę z tuszkanami, zabicie prawie wszystkich co daje dużo czasu na dobranie się do schowka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada @Rehpir Co do schowka Golema na Arenie, to tak samo jak i w poprzednich wersjach schowek ma kilka możliwych miejsc pojawienia. Filmik pochodzi z wcześniejszej wersji OP ale miejsca powinny się zgadzać. Spoiler Schowek Wolazara w Limańsku: Spoiler 11 godzin temu, Rehpir napisał(a): ten schowek to należal do "innego stalkera, nie pamiętam jak sie tam nazywał. Już zgarniety" zadanie dalej wisi. Zadanie powinno zniknąć przy ponownym wejściu na lokację. Cierpliwości. 12 godzin temu, Rehpir napisał(a): czy nie zepsułem sobie fabuły, bo w pewnym momencie dodałem sobie pare tp? Jeśli dobrze rozumiem, chodzi o ręczne teleporty? Nie, w żaden sposób nie zepsuje to fabuły, jeżeli nie będziesz za ich pomocą teleportował się na lokacje na których jeszcze nie byłeś. Pierwszy raz na każdą nową lokację należy iść na piechotę i tylko jak prowadzą tam zadania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada A idzie wejść na lokację na których się jeszcze nie było i w sumie nie wejdzie na piechotę pytam z ciekawości? Bo widziałem, że są jakieś dziwne lokację pododawane gdzie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehpir Opublikowano 28 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Kolejne pytania: Mam zebrać dla dimaka 3 dokumenty na zatonie ale ostatni znajduję się w bunkrze do którego nie mam kodu, więc pytanie brzmi, pociągnie mnie tam fabuła i dostanę kod czy mogę go gdzieś znależć? Jeżeli nie fabuła to proszę o ten kod lub miejsce w którym go znajde. Zapewne jeszcze będzie pare pytań. A za te otrzymane dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada @Rehpir Dimak opowiadał o swoim znajomym który ma kod do tych drzwi, nazywa się Gienia Saper. Znajdziesz go na Zatonie, w szuwarach przy anomalii "Kocioł". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Przygotuj się na ciężką przeprawę Jak dostałeś już wieżyczkę to proponuję użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehpir Opublikowano 5 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) 2: poproszę o odnośnik do misjii z plecakami docenta(bioradar), mam dodane 0 blokad ścian i nie mam pojęcia jak to wykonać.edit: Widzę już na filmie ocb, ale teraz potrzebuje zastępczych plików, które mi poblokuja sciany. <wiem moja wina. edit: Owszem mogę dodać to spawnem, ale nie chcę tego robić. Edytowane 6 Grudnia przez Rehpir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia @Rehpir grałeś w Zew Prypeci? Bo powinieneś kojarzyć anomalię na północ od Skadowska. Tam będzie Genia masz na mapie zaznaczone. Tylko przygotuj się na ciężką przeprawę! I dużą liczbę wczytań przy wyliczance A tutaj film z plecaczkiem dla docenta: Miłej gry 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia Ta anomalia jest charakterystyczna bo to spalacz + zawsze (oryginalna gra) jest tam 2 zawodników chcących zdobyć artefakt/ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehpir Opublikowano 11 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia (edytowane) @Ignachinio Oczywiście że grałem, ale to było tak dawno że połowy lokacji nie pamiętam Kolejna prośba: Zdjęcia dla klonowa, prosiłbym o wideoporadnik bo sie strasznie z tym juz męcze Edytowane 11 Grudnia przez Rehpir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia Chodzi ci o mózg w x16? Jak się nazywa to zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 14 godzin temu, Rehpir napisał(a): Zdjęcia dla klonowa, prosiłbym o wideoporadnik Proszę bardzo: Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi