FilmisterPL Opublikowano 3 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia Mam problem w Stalkerze 2 jestem w lab x 5 ale jak mam przeszukać lab giera zawiesza sie wyskakuje mi biały ekran pokazuje mi że Stalker przestał działać a jest to wątek główny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia @FilmisterPL, nie jestem tak daleko w rozgrywce. Widzę jednak na Youtube, że są tam gracze dość daleko. Poszukaj, może znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 3 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia Sprawdzałem kompa i wszystko działa jak trzeba nie ma żadnych problemów każde urządzenie działa jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia FilmisterPL Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia @FilmisterPL w ostateczności jak nic nie pomoże możesz skorzystać ze sposobu na zakończenie zadania i odpalenie kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 1 godzinę temu, FilmisterPL napisał(a): Mam problem w Stalkerze 2 jestem w lab x 5 ale jak mam przeszukać lab giera zawiesza sie wyskakuje mi biały ekran pokazuje mi że Stalker przestał działać a jest to wątek główny @FilmisterPL mam pytanie. Zacząłeś nową grę po aktualizacjach czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 3 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia Nie zaczynałem nowej gry wcale pobrałem aktualizacje na steam do gry i grałem dalej. Tak w skrócie o czym ten rusek gada bo pojęcia nie mam chodzi o posta jaki został wrzucony przez Vildkunsena odnośnie zawiechy w X 5 Oto Crash z gry może coś kumacie,giera na steam. [CrashReportClient] bHideLogFilesOption=false bIsAllowedToCloseWithoutSending=true CrashConfigPurgeDays=2 CrashReportClientVersion=1.0 JiraUrl="https://noosphere-gw.atlassian.net/rest/api/2/" DataRouterUrl="https://unreal.backtrace.io/post/noosphere-gw/177edaba16f029d7d8ca0851020db3163c663abf74ed4d7691e782303c32c720" bAllowToBeContacted=true bSendLogFile=true CanSendWhenUIFailedToInitialize=true UIInitRetryCount=10 UIInitRetryInterval=2.0 CrashUploaderVersion=0.14 MaxPreviousErrorsToTrack=8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 4 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Problem z zawiechą gry rozwiązany w opcjach graficznych wszystko sie zresetowało na całkiem inne ustawienia bez mojego udziału,musiałem poustawiać wszystko na nowo ale gra śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia FilmisterPL - często w modach miałem/mam, że jak ustawie rozgrywke bez muzyki - ustawienia - to i tak po przejściu na inna lokacje lub ponownym uruchomieniu gry muszę od nowa ustawiać dźwięk i inne bambetle w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi