LisKot Opublikowano Sobota o 14:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:02 Tytuł oryginalny: S.T.A.L.K.E.R История Трависа. Эпизод 2 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 05.03.2025 r. Autor: FacingSlave Autor spolszczenia: Śr. długość rozgrywki: 1,5 godziny OPIS: Ukryj zawartość Fabuła opowiada o dalszych losach stalkera o ksywie Travis, który po zniszczeniu bazy nielegalnej produkcji broni w pierwszym epizodzie udaje się na stare śmieci, a dokładniej do Kordonu, lecz trafia w szereg nieprzewidzianych wydarzeń. GALERIA: Ukryj zawartość INSTALACJA: Ukryj zawartość Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0006. 2. Usuwamy katalog (gamedata, bin) z głównego katalogu gry. 3. Zawartość pobranego archiwum moda (gamedata, bin) umieszczamy w głównym katalogu gry. 4. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| 5. Zawartość fiksów (gamedata) umieszczamy w głównym katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. LINKI DO POBRANIA: Ukryj zawartość Mod: Google Drive - [KLIK] Fix: Google Drive - [KLIK] Źródło: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano Sobota o 14:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:18 Wstawiał to już @vidkunsen. https://stalkerteam.pl/topic/19506-historia-travisa-epizod-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano Sobota o 14:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:29 @mkk7 Wiem. Tak jak i pierwszą część. Wstawiłem z użyciem szablonu. Nie mam możliwości edycji jego postów, więc wrzucam tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano Sobota o 14:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:47 @mkk7 @LisKot Nikt już tego z dużym rygorem nie pilnuje, ale niech pozostanie ustalenie, że pierwszeństwo mają tematy zgodne z szablonem. Poprzednia wersja od @vidkunsen została umieszczona w stałym miejscu w archiwum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Sobota o 17:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:57 W w/w temacie u mnie bez zmian. Nieważne kto i jak aby mod był widoczny na forum i kto chce ten pobierze i zagra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi