Jump to content

Zadanie z Tolikiem, skrzynka z bronią, winczester księcia

Recommended Posts

Od kogo dostajemy przejście do Dzicz'y ? - muszę tam znaleźć strzelbę przywódcy bandytów a nie mam jak przejść . Tolik na kordonie (,,pomóż tolik'owi dostać się obozu )- ciągle chowa się w krzakach pod wierzą a szlabanem , pozabijałem 2 pijawki i kilka innym mutantów a on ciągle wraca w te krzaki . Skrzynka z bronią zrzucona z helikoptera (zadanie daje doktorek z baru)- Z tego co zrozumiałem miała leżeć przy wyjściu do wysypiska po prawej za siatką ale nic tam nie ma . Proszę o wskazówki

1. Strzelba przywódcy bandytów leży nie w Dziczy a w Dolinie Mroku 2. Widocznie Tolik czuje jeszcze jakiegoś mutanta . Spróbuj zrobić zapis i zaraz go wczytać , ewentualnie przejdź na Wysypisko i zaraz wróć albo szukaj mutków ;) Pamietaj że dla NPC nie ma granic lokacji , niebezpieczeństwo może być na przykład na Wysypisku 3.To jest trochę dalej , zobacz sobie poradnik do TS1 zadania poboczne Bar zadania Grafa , ten quest jest taki sam Wygląda mi że grasz bez spolszczenia bo w dialogach wszystko jest ładnie opisane , czemu ??? ;)

Ja wszedłem od strony Wysypiska i tak właśnie się działo. Wytłukłem wszystkie mutanty pomiędzy przejściem a miejscem, do którego mamy Tolika doprowadzić, obszukałem całą padlinę w poszukiwaniu fantów, zrobiłem sejwa i go załadowałem. W ten sposób poznikała znaczna część zalegających zwłok mutantów, a Tolik przestał świrować i dziarskim krokiem poszedł ze mną do miejsca przeznaczenia ;)

Uff udało mi sie poprowadzić Tolika, ale dziwnie to wyszło olałem go i pobiegłem do mostu kolejowego, tam rzuciły się za mną mutanty wiec skręciłem na farmę po chwili gdy wybiłem mutki Tolik już był po drugiej stronie mostu kolejowego ;) (jak go zostawiłem to biegał do okola drzewa ;>) Gdzie jest winczester księcia ? W ts1 był tu a teraz ? Image

• 6 months later...
  • 4 months later...

"Znajdź Księcia i przynieś mu broń... Graf zleca nam kolejne zadanie.Jego przyjaciel Książę jest okrążony przez najemników na Radarze.Najpierw trzeba odnaleźć jego schowek z bronią na Magazynach Wojskowych.Znajdziemy go w skrzyni przy rozbitym helikopterze na lewo od Bariery. Przy helikopterze" Z skrzynia jest pusta :sad:

Będzie pusta bo to co masz znaleść nie jest w tym miejscu. Jest na terenie magazynów ale nie tam gdzie leży helikopoter. Idz w stronę posterunku najemników, kiedy już będziesz koło bazy podejdz do skał przed tobą powinien stać słup wysokiego napięcia wskocz na skały i obejdz posterunek dookoła i idz górą . Będziesz widział z góry wioskę pijawek ale to nie istotne,kiedy będziesz tak szedł na swojej drodze napotkasz 3 skrzynie z bronią o której mowa. 20 metrów dalej jest przejście do baru . Jeszcze porada skrzynie nie leżą obok siebie .jesli to nie pomoże podam link i jest tam krótki filmik z opisem tego zadania.

Będzie pusta bo to co masz znaleść nie jest w tym miejscu. Jest na terenie magazynów ale nie tam gdzie leży helikopoter. Idz w stronę posterunku najemników, kiedy już będziesz koło bazy podejdz do skał przed tobą powinien stać słup wysokiego napięcia wskocz na skały i obejdz posterunek dookoła i idz górą . Będziesz widział z góry wioskę pijawek ale to nie istotne,kiedy będziesz tak szedł na swojej drodze napotkasz 3 skrzynie z bronią o której mowa. 20 metrów dalej jest przejście do baru . Jeszcze porada skrzynie nie leżą obok siebie .jesli to nie pomoże podam link i jest tam krótki filmik z opisem tego zadania.

Mam prośbę.Czy może ktoś mi podpowiedzieć gdzie leżą dokumenty na Magazynach Wojskowych Zlecenie daje mi informator.Myślałem,że leżą w starym miejscu ale ich tam nie było.Proszę o wskazówkę.

Teczka leży w tunelu na samym końcu w bazie Wolności... :smile:

Winczester księcia jest w Dolinie Mroku w barakowozie kolo przystanku a skrzynie na magazynach wojskowych. Wejście kolo posterunku najemników

Powiem tym co grają aktualnie taką poradę przed każdą misją róbcie sobie zapis gry. A to dla tego że jest kilka takich misji że mając bogaty arsenał ze sobą utracicie wszystko. Bezpieczna skrytka jest w amfiteatrze w tak zwanej piwnicy. Tam nic nie ginie.A wejście do sterowni monolitem znajduje się w sarkofagu.

Nie dubluj postów. LD

Edited by LordDino