smox Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Trzeba przynieść mąkę Piekarzowi z Magazynów Wojskowych. Piekarz jest na terenie Korpusu Pokoju i mówi, że jest ścieżka prosto do Baru. Mówi też, że gdy jej nie znajdę to trzeba zasuwać znaną drogą. Moje pytanie jest takie- czy na terenie Korpusu Pokoju, koło bagna jest ścieżka do Baru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Jest koło bagienka ścieżka do Baru , co więcej po aktywacji ścieżka zostaje i jest stałe połączenie .Działa to na skrypcie czyli tak samo jak z aktywacją przejścia na Jantar i z Jantaru do Lasu , trzeba się tam pokręcić trochę w kółko. Jest tam taka kupka kamieni , w jej okolicy aktywuje się przejście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Wrzuć screen będzie miło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Wrzuć screen będzie miło. Trzeba się pokręcić się w okolicy bagienka i sterty kamieni: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Mam pytanie czy pamiętacie, gdzie jest drugi koniec tej ścieżki.? Według słów Piekarza ma działać w obie strony...to bardzo wygodne przejście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Na terenie Baru, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Na górce od strony wejścia od wysypiska trzeba przez płotek przefrunąć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Zrobiłem głupotę bo nie aktywowałem ścieżki na KP i teraz jej nie ma...więc piechotką będziemy nieść mąkę...kto nie ma rozumu ten ma nogi..;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ze swej strony dodam, że obejść to bagienko należy od prawej strony (patrząc w kierunku południowym) idąc w stronę koparki, minąć ją i idąc wzdłuż brzegu w kierunku północnym dotrzeć do głazów, które tam leżą. Mi dopiero wtedy skrypt aktywujący ścieżkę odpalił i pojawiło sie przejście ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts