Jump to content

Gra Wariaga...problemy

Recommended Posts

Mam pytanie, jak i gdzie włączyć nieśmiertelność na pewien czas. Po prostu już nie wytrzymuję z nerwów przy jednej idiotycznej misji w podziemiach agropromu, chodzi o Warioga czy jak mu tam na imię który każe latać w te i powrotem, przy okazji jest spawn mutantów nie do zniesienia, utknąłem przy ostatnim okrążeniu, nie da się tego przejść, męczę się już dobrą godzinę i nic..zaraz chyba jak mnie nerwy poniosą to rozwalę ten komputer. Jest jakaś możliwość włączyć nieśmiertelność na pewien czas ?

To pewnie masz problem ze strzałami karłów. Na początku próbuj podbiegać do nich z boku da się bo dreptając często się odwracają. Jak trafisz na to , że są w korytarzu to po jakimś czasie skręca pewnie w odnogę wtedy leć. Byle nie stać z nimi twarzą w twarz poradzisz sobie.

• 3 weeks later...

Proponuję ukryć całe wyposażenie w niebieskiej skrzynce na dole, arty również. Wariag nie odda Ci za wiele, i straty będą duże. Gdy ukryjesz towar wróć do Wariaga i rozpocznij grę. Wówczas szybko do skrytki po kaftan i arty na zadrapanie i uderzenia. Nie wolno użyć broni palnej, jak pisał Korn06...tylko nuż. Jako radę dodam by korzystać z podwyższonych miejsc, nie będzie bezpośredniego kontaktu z mutkami.

Nie nie wszystko tak jak powinno być. Tylko noża używam. Zaczynałem parę razy już od autosave i nic nie dawało. Cofałem się nawet do kordonu i to też nic nie dało więc nie mam pojęcia w czym tkwi problem.

To może wrzuć sejwa na przeklej, sprawdzimy.

Sprawdziłem, zrobiłem pierwszą rundę z zombiakami a później jeszcze 2 pijawki i rzeczywiście SMSa nie dostaję.Nie mam pomysłu co z tym zrobić, widziałem że nie dokończyłeś zadania ze skrzynią dla Salomona, i nie zameldowałeś Biesowi o Lewszy - Bies znajdował się na terenie Agropromu i pewnie zginął- ale nie wiem czy to miało jakiś wpływ na grę Wariaga.

Co do Biesa, no to go zabił jeden najemnik w sumie, więc może o to chodzi.. Choć reinstaluje teraz i jeśli się nic nie zmieni, no to będzie wiadome dlaczego

Reinstall i spore cofnięcie się pomogło. Już wszystko gra http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Dzięki za pomoc!

A uratowałeś Biesa albo zrobiłeś jakieś inne zadania?

Raczej nic do tego Bies nie ma bo ja na przykład za każdym razem najpierw przechodziłem Wariaga a dopiero później szłem załatwić Biesa i Lewszę . Więc dla gry to tak jakby go wcale nie było a żadnych kłopotów nigdy nie miałem. Tu pomógł reinstal i cofnięcie się o kilka sejwów , pewnie coś w skrypcie się namieszało.