Agrael Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mam pytanie, jak i gdzie włączyć nieśmiertelność na pewien czas. Po prostu już nie wytrzymuję z nerwów przy jednej idiotycznej misji w podziemiach agropromu, chodzi o Warioga czy jak mu tam na imię który każe latać w te i powrotem, przy okazji jest spawn mutantów nie do zniesienia, utknąłem przy ostatnim okrążeniu, nie da się tego przejść, męczę się już dobrą godzinę i nic..zaraz chyba jak mnie nerwy poniosą to rozwalę ten komputer. Jest jakaś możliwość włączyć nieśmiertelność na pewien czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 możesz użyć trainera http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Hmm dziwne u mnie najtrudniej było tu was zdziwię z 1 zombiakami. Reszta poszła , że tak powiem bezboleśnie tylko odpowiednia taktyka i po balu. Może zmniejsz sobie poziom trudności?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Zmniejszony, na początkującym gram..wiem wstyd, ale nic nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 To pewnie masz problem ze strzałami karłów. Na początku próbuj podbiegać do nich z boku da się bo dreptając często się odwracają. Jak trafisz na to , że są w korytarzu to po jakimś czasie skręca pewnie w odnogę wtedy leć. Byle nie stać z nimi twarzą w twarz poradzisz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam! Mam pewien problem z grą Wariaga, otóż mimo tego, że wybiłem wszystkie mutanty, nie pojawia mi się komunikat o zaliczeniu 1 etapu tej gry. Przeczesałem całe podziemia i nic. Ma ktoś może pomysł co z tym fantem zrobić? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Po każdej rundzie musisz dojść na koniec korytarza, tam gdzie jest drabina i wyjście na powierzchnię z wersji podstawowej SoC.Znajdziesz tam apteczkę i bandaż oraz zobaczysz wpis żeby wrócić do Wariaga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Z tymi podziękowaniami się trochę pośpieszyłem. Dochodzę do końca korytarza, zbieram apteczkę i nic się nie dzieje. Używałem apteczek też nic się nie zmienia, choć to pewnie nie ma znaczenia. A bez tego zadania fabuła nie pójdzie do przodu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A używałeś broni palnej ?-możesz tylko nóż, spróbuj zacząć całe zadanie od nowa, najlepiej od autosave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Proponuję ukryć całe wyposażenie w niebieskiej skrzynce na dole, arty również. Wariag nie odda Ci za wiele, i straty będą duże. Gdy ukryjesz towar wróć do Wariaga i rozpocznij grę. Wówczas szybko do skrytki po kaftan i arty na zadrapanie i uderzenia. Nie wolno użyć broni palnej, jak pisał Korn06...tylko nuż. Jako radę dodam by korzystać z podwyższonych miejsc, nie będzie bezpośredniego kontaktu z mutkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie nie wszystko tak jak powinno być. Tylko noża używam. Zaczynałem parę razy już od autosave i nic nie dawało. Cofałem się nawet do kordonu i to też nic nie dało więc nie mam pojęcia w czym tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie nie wszystko tak jak powinno być. Tylko noża używam. Zaczynałem parę razy już od autosave i nic nie dawało. Cofałem się nawet do kordonu i to też nic nie dało więc nie mam pojęcia w czym tkwi problem. To może wrzuć sejwa na przeklej, sprawdzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pierwszy zgłaszasz taki błąd... czy w rozmowie z Wariagiem wykorzystałeś wszystkie opcje.? , może tam coś jest nie tak. Gra każde rozpoczęcie i zakończenie rundy sygnalizuje SMS. Pojawiają się u Ciebie jakieś wpisy.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Prosze bardzo : http://www.przeklej.pl/plik/wareg-rar-00295a3mk1dc save, przed grą z wariagiem @Malakas: Tak, o wszystkim z nim gadałem, sms na rozpoczęcie gry przychodzi, a na zakończenie już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Sprawdziłem, zrobiłem pierwszą rundę z zombiakami a później jeszcze 2 pijawki i rzeczywiście SMSa nie dostaję.Nie mam pomysłu co z tym zrobić, widziałem że nie dokończyłeś zadania ze skrzynią dla Salomona, i nie zameldowałeś Biesowi o Lewszy - Bies znajdował się na terenie Agropromu i pewnie zginął- ale nie wiem czy to miało jakiś wpływ na grę Wariaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czyli co spróbować zrobić reinstall moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Tak spróbuj reinstall:podst. w wersji polskiej 1.0004+ mod + spol. + najnowsza łatka 1.0 i sejw sprzed wejścia do podziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co do Biesa, no to go zabił jeden najemnik w sumie, więc może o to chodzi.. Choć reinstaluje teraz i jeśli się nic nie zmieni, no to będzie wiadome dlaczego Reinstall i spore cofnięcie się pomogło. Już wszystko gra http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak nie dasz rady podeślę Ci zapisy z mojej gry wyciągniesz ten odpowiedni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co do Biesa, no to go zabił jeden najemnik w sumie, więc może o to chodzi.. Choć reinstaluje teraz i jeśli się nic nie zmieni, no to będzie wiadome dlaczego Reinstall i spore cofnięcie się pomogło. Już wszystko gra http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Dzięki za pomoc! A uratowałeś Biesa albo zrobiłeś jakieś inne zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Uratowałem Biesa i zrobiłem poboczne zadanie z nim i przy okazji odblokowały mi się zadania z samotnikami w kordonie i je też zrobiłem. Więc prawdopodobnie wychodzi na to, że Bies jest potrzebny by odblokować grę Wariaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Raczej nic do tego Bies nie ma bo ja na przykład za każdym razem najpierw przechodziłem Wariaga a dopiero później szłem załatwić Biesa i Lewszę . Więc dla gry to tak jakby go wcale nie było a żadnych kłopotów nigdy nie miałem. Tu pomógł reinstal i cofnięcie się o kilka sejwów , pewnie coś w skrypcie się namieszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi