Jump to content

Zmiany na forum

malakas

Recommended Posts

Desert22 czy myślisz, że problemy z soljanką skończą się razem z wydaniem spolszczenia ...na pewno nie . Poza językiem mod może mieć problemy techniczne i to z tą myślą pisałem tego posta. Może zmyliło cię słowo literówka , nie chodziło o tłumaczenie , ale o błąd w ostatnim patchu do gry. Jeżeli tak to przepraszam za niedokładną wypowiedź.

Chyba dobrym rozwiązaniem będzie zaakceptowanie twojej prośby a co do pytań stworzyłem dział "Problemy fabularne" Jeśli ktoś wpadnie na lepsze rozwiązanie to niech piszę.Dodatkowo stworzyłem dział propozycje w który można w przyszłości umieszczać takie propozycje

Mam jeszcze jedną propozycję odnośnie strony ...Czy można zmienić zegar na tryb 24 godziny , ze zmianą opisu ( wczoraj , dzisiaj ) o północy. To taki mały szczegół , ale na większości stron to jest dla porządku . trochę dziwnie wyglądają wpisy z dnia poprzedniego opisane jako dzisiaj.

Mam jeszcze jedną propozycję odnośnie strony ...Czy można zmienić zegar na tryb 24 godziny , ze zmianą opisu ( wczoraj , dzisiaj ) o północy. To taki mały szczegół , ale na większości stron to jest dla porządku . trochę dziwnie wyglądają wpisy z dnia poprzedniego opisane jako dzisiaj.

Nie wiem gdzie jest problem z tym szukałem i nie mogę znaleźć

Zaobserwujcie, czy problem nadal występuje. Znalazłem w konfiguracji strony dziwny wpis - przesunięcie czasu=12 godzin :-) A serwer czasu jest ustawiony na Warszawę :-). Zmieniłem przesunięcie na 0 godzin. Myślę, że to powinno wyleczyć problem...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.