Yurek Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Portalsowi udało sie naprawić zawieszający dotychczas grę spawner do wersji SGM 1.7 PL Technician. Dziś go przetestowałem i wszystko się spawnuje jak należy, a gra nia zawiesza. Został dodany w postaci łatki do pobrania i zainstalowania (w łatce tej jest zawarta poprawka błędu braku opisu harmonijki). Do pobrania w poście: http://www.stalkerteam.pl/topic/2325-sgm-17-wersja-technician-opis-polonizacja-i-linki-do-pobrania/page__view__findpost__p__23000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Niech ktoś potwierdzi jeszcze że działa bo robiłem to wczoraj i mogłem coś pomieszać Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Sprawdzałem działa. Spawner to dodatek dla dzieci, psujący całkowicie gry. W modzie takim jak SGM, gdzie nie ma jako tako problemów technicznych to zupełna pomyłka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maur Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Potwierdzam działa bez problemowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts