Vorenus Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Nie mogę znaleźć w obecnym poradniku a zapomniałem z dialogów albo mam buga: 1.Małe termosy dla Woronina - czy możecie napisać gdzie są? Przeszukałem Gastronom i nie znalazłem 2.Komputer dla Fnata, też nie mogę go znaleźć 3. Jak wejść na dach wysokościowca i który to jest w zadaniu na medalion Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 .... termosy są w jednej restauracji na piętrze , tych restauracji jest w mieście dużo ...szukaj , ale chyba będzie to po lewej stronie miasta ...komputer na dworcu autobusowym ...po lewej stronie mapki miasta na jej obrzeżu,jest tam duże promieniowanie ...wchodzi się a ATP innej możliwości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jak zwykle niezawodny - malakas - dzięki. Termosy i komputer dopadłem co prawda wczoraj ale z termosami miałem problem. Dopóki w jednym z mieszkań przebywał Rabinowicz, po prostu ich nie było. Nie zabijałem go bo taki odżywiony i inny niż wszystkie NPC-e i nie byłem pewny czy jeszcze nie odegra jakiejś roli w zabawie. Sam gdzieś w końcu polazł i zostawił te termosy po sobie - to żart ale faktem jest, że dopóki był w Gastronomie na piętrze w mieszkaniu termosów tam nie było - ani w jednym ani w drugim. Za info o wejściu na wieżowiec dziękuję podwójnie,bo nie miałem pojęcie gdzie go szukać. Mogę mieć z tym wejściem problem bo przed pierwszą wizytą na ATP nie dopisałem linijki umożliwiającej odpalenie samochodu i zablokowałem sobie część zadań i bonusów za nie na ATP. Dopiszę tą linijkę dzisiaj i zobaczę co będzie z odpaleniem tego grata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Nie wykonuj zadań na ATP ,są niepotrzebne i powodują problemy. Musisz dostać przejście ATP-Prypeć , ale jak dobrze pamiętam daje je ten sam doktor co Ci dał zlecenie na medalion . W PDA masz listę znalezionych przejść ..sprawdź.Nie baw się w samochody ...przejście z ATP na Kordon dał ci Handlarz Adrenalina z agropromu ten co chce dysk. // wysyłam ci PW poczytaj to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja nie uruchamiałem samochodu a zadania dostałem,chyba że są jeszcze jakieś inne.zrobiłem zadanie z gońcem póżniej przynieść igłowiec i rozwalić wojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi