Radrif Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Wziąłem od Akima zadanie na przyniesienie mu 3 części dokumentów z X-18 które dzielą sie jeszcze na inne 4 części... Przed wzięciem zadania wyczyściłem labek z mutków żeby nie było problemów, no ale są... Mam części 2,3 i 4 ale pierwszej nigdzie nie potrafie znaleźć... Zajrzałem nawet do poradnika i przeszukałem wszystkie możliwe miejsca i nie ma plecaczka albo samego dokumentu... W związku z tym mam pytanie... Jaka jest nazwa tego dokumentu (cz.1) bo chyba będę zmuszony go zespawnować :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Masz listę spawnera..szukaj na dole post Kobala... dział dokumenty..:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radrif Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 Dzięki wielkie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Jeżeli coś ci się nie zespawnowało , lub wpadło w tekstury 9/10 razy pomaga wyjście z labu i wejście z powrotem. Gra się przeładuje i wszystko wróci na swoje miejsce , mutantów nie będzie nie martw się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radrif Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 No ja tak właśnie wyłaziłem i wchodziłem kilkakrotnie czego nie uwzględniłem na początku i nic to nie dawało... Dlatego napisałem tu bo już nie miałem ochoty się więcej z tym męczyć ;) Z dobrą godzine łaziłem i węszyłem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ale teraz już masz te dokumenty ? ;) Ja też miałe z nimi problem ... Poza tym mi wpadła w tekstury skrzynka dla Dzika z zestrzelonego śmigłowca w Ciemnej Dolinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radrif Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 Tak zadanie mam już zaliczone :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts