Adam Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Spoko, poradziłem sobie, okazało się, że trzeba pójść trochę bardziej do przodu. Po prostu bałem się promieniowania, do czasu, gdy znalazłem egzo na strychu u wojaków w Kordonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jestem na samym początku co mam zrobić żeby pojawiła się druga opcja dialogowa bo już nawet zastrzeliłem radiostacje i laptopa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 W drugim poście masz napisany poradnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Do Dziczy gdzie przejscie mam udać się do doktora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dawno już grałem w tego modaq, ale coś mi się w głowie kolebie, że przejście na Dzicz chyba było aktywowane fabularnie w tym modzie (jeżeli nie ma go w standardowym miejscu) i że chyba trzeba było przejść obok Iwancowa, który niektórym blokował przejście.Ale mogę się mylić. Sprawdź jeszcze co na ten temat jest napisane w poradniku w poście nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Po oddaniu PDA Sznajdera Doktor odsyła nas do Pinocheta ,gdzie on jest nie ma go tutaj ,tylko doktor i Genia Haker ?Znalazlem to zombiak dlatego nie ma znacznika. Edytowane 16 Lipca 2013 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzerSiwek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) A ja mam problem... Po rozmowie z "Elitą" Powinności mam znaleźć Maxa- idę więc do nowej bazy Wolności ale wszyscy są mi wrodzy...Wyprzedze pytanie- po wyjściu z Labki rozmawiam z Iwancowem tak jak napisane w poradniku ale nic to nie daje :( Edytowane 10 Września 2013 przez SzerSiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 @ gucio46, Pinochet ma czarny kombinezon i stoi w rogu po lewej stronie jak wchodzimy po schodach na ostatnią kondygnację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Mam pytanie - jak przejść z Baru na Dzicz? .Doszłem do zadania "Spotkać się z Doctorem" i tam gdzie w podstawce było przejście na Dzicz, nie ma przejścia.Rozmawiałem tam z Iwancowem po wyjściu z Magazynów Wojskowych W poradniku pisze (czytałem) kierunek Bar --> Dzicz ---> Jantar. A w mojej grze nie ma przejścia Bar --> Dzicz.jest przejście Bar-->Wysypisko-->Agropom-->Jantar a tam zadyma na całego !!! Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Grałem w to dawno i o ile dobrze pamiętam, to jest właśnie ta droga. Nie pamiętam, czy i powrót nie będzie taki sam.Czy na Dziczy, po przejściu bramy masz otwartą przestrzeń i możesz iść bez końca aż wpadniesz w tekstury? Jeśli tak, to powyższe jest prawidłową podpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Własnie tak dokładnie mam. Przechodzę przez bramę i mogę iść bez końca lub same dziury bez tekstur.Spaceruje po tym kawałku drugi dzień i nie mogę trafić w przejście :confused: :mad: ************************************************************************************************************** Znalazłem !!! jednak jest tam przejście - ale nieoznaczone. tuż przed koncem tekstur (na minimapie) tak mniej wiecej na środku. Ruszam dalej w drogę !! Pozdrowienia dla braci Stalkerów !!! Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No to nie masz wyjścia i musisz iść drogą z "zadymą na całego".Tyle już tych modów było, że się mieszają. Ale chyba na Jantarze dostaniesz namiar który otworzy przejście, ale chyba przez Radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Czy można dodać"Władcę Zony"?Było by miło;-) Mija,już drugi miesiąc i zero odpowiedzi,czy tak trudno napisać dwa,trzy zdania?No cóż,może zapytam w innym dziale.Pozdrawiam i dzięki...za nic. Edytowane 28 Marca 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Witam! Mam misje w której wg. poradnika muszę po rozmawiać z Łukaszem. I mam pytanie kto to taki i gdzie go znajdę? Z góry dzięki :-) ! Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez saleta20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam! Mam problem jak w temacie. Musze isc na Agroprom, ale teleport z wysypaska, jest przesuniety w prawo na gorke i gdy wejde w kolko nic sie nie dzieje. Mial ktos tak?? Nieaktualne, teleport jest na samym koncu tunelu kolejowego obok wejscia na lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam! Wie ktoś gdzie jest ta postać? Mam do niej iść a nie wiem gdzie on jest. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez saleta20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W modach różnie bywa, ale Łukasz to dowódca Wolności na MW. 1 piętro budynku sztabu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A no fakt wcale zapomniałem. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19peter63 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 porblem z fleszką nie mogę znal;eżć tej fleszki przy generatorze na początkui gry :verymad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A był błysk i drzwi w pomieszczeniu są zamknięte? Jeśli tak to i fleszka musi być. Leży na ziemi, ciężko ją zauważyć, pokręć się dookoła generatora z wciśniętym " F" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam, Mam taki problem. Wychodzę z sarkofagu, wyłazi ten winter. Oddaje mu gnata i zwiewam po pistolet bo sobie zostawiłem. Biorę pistolet, wracam na CEA-1. Rozwalam tych wszystkich psycholi, zabieram gnata. Idę do tego rosyjskiego dowódcy, rozmowa się kończy na tym, że striełok mowi o jakichś myszkach czy coś. Zabieram RPGi, granaty, lornetke i idę do wyjścia do prypeci. Tutaj zaskoczenie bo przejścia nie ma. Co robię źle? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przejście jest w innym miejscu, ale niedaleko. Wychodzisz z terenu Elektrowni i skręcasz w prawo. Na wprost masz drogę do bramy ze starym przejściem do Prypeci. Idź w jego stronę trzymając się prawej strony drogi. Mniej więcej w połowie długości, w murze będzie przejście. Jak pamiętam to chyba na wysokości helikoptera. I uważaj na promieniowanie, jest tam dość spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Hej, Dzięki, zobaczę ale powinniście to napisać w poradniku bo tam nigdzie nie ma nawet wzmianki o tym przejściu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Dopiero co zacząłem I już mnie wkurzył. Co to za kretyn wymyślił żeby po PDA charona lecieć przez całą zone bez sensu do prypeci I znowu do kordonu, jezu... Próbowałem przez 3 godziny zrobić teleporter ale jednak chyba się nie uda. Silnik gry jest zbyt ograniczony na takie bajery. Nie no dobra, udało mi się zrobić skrypt, który przyspiesza GG do prędkości światla I można spokojnie przejść szybko z jednej lokacji do drugiej. Wyłączone są także obrażenia za upadek więc można skakać do woli. I w soljance też powinno działać. Mam nadzieję, że komuś się przyda kto ma serdecznie dosyć idiotycznego biegania z jednego końca zony na drugi bo autorowi przyszedł do głowy świetny pomysłhttp://1drv.ms/1GcCXJv Po przebiegnięciu przywracamy kopię! Dobra, skończyłem go. Jak to się mówi, dupy nie urywa. Na pewno jest lepiej od Apokalipsy ale ciągle kiepsko. Błędy nie tylko w fabule ale w samej grze I niedopowiedzenia są denerwujące. Grasz i grasz a tak serio to niewiadomo o co chodzi. Historia troche naciągana. Spolszczenie bardzo dobre. Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto w niego grać to warto bo dzięki niemu będziesz wiedział o co chodzi w następnych modach zaurusa, już dużo lepszych. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi