malakas Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dlaczego rozczarował cię koniec... pytam z ciekawości bo może kiedyś zagram w tą gierkę.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Koniec jest dosłowny, gra się nagle kończy i już, żadnego bossa ani nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Końcówkę niedługo dostaniesz jako DLC za niewielką opłatą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tak..po Fallout3, New Vegas wcale mnie to nie zdziwi...:D, ale zawsze to kawałek gry do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja poczekam na tańszą wersję raczej, jakieś premium games albo coś. I tak nie mam czasu teraz grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 I poradnik po polsku-http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1175 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 11zł za poradnik, zdzierstwo! Kiedyś byłą wydawana encyklopedia gier, za 19zł dostawało się początkowo na jednej płytce, sporo tytułów z opisami, kodami, poradniami, screenami i opisem + recenzją gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kupiłem tę grę ponad miesiąc temu. Wiedziałem, że to nie STALKER, ale liczyłem na coś dobrego, w końcu to z powodu DOOMa przesiadłem się w 1993 roku z Amigi na blaszaka. Uważałem, ze marka ID obowiązuje nadal. Nic to, że po DOOM, DOOM2, QUAKE I QUAKE2 długo nie było nic (QUAKE3 Arena to była sieciówka) ale DOOM3 nie zawiódł, trochę gorzej było z QUAKE4, ale też jakiś przyzwoity poziom trzymał. Natomiast RAGE to gra z błędami/niedogodnościami gry UNREAL2, na którą wszyscy czekali w......1999 roku, a która po ukazaniu się zniesmaczyła fanów tym samym, co występuje w RAGE...Niewidzialne ściany, niemożność przeskoczenia przez kamień, czy płotek. Kurczę, nawet w przepaść w przypływie frustracji rzucić się nie można :@. Do tego debilny scenariusz (a raczej jego brak). Bardzo ładna grafika i to wszystko. Ode mnie ta gra dostaje 4,5/10 i uważam, że wyrzuciłem pieniądze - ona powinna kosztować 19,99... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przymierzałem sie do kupna ale wyoglądałem filmiki i zrezygnowałem, jak i z Borderlands Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Hej ! Jedno konkretne pytanie dla tych którzy grali lub graja w Rage...jak dodać np.lornetkę do użycia....podświetlam ja w ekwipunku i nic...przypisz się nie podświetla...jak to zrobić,proszę o pomoc. Edytowane 20 Lutego 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 @ Papaczos, widzisz...trzeba było 1-2 recenzje przeczytać, przymierzałem sie bo w weekend była promocja na GameStop za 50 %...ale nie zdecydowałem sie. Ale za to zgarnąłem Alan Wake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Rege jest ok! Gdyby wyrywać flaki z każdej gry to każda byłaby do D... !Zacząłem grac i jest oki,wyszły dwa Updaty do Rage które naprawiły parę błędów...Świetna grafika i klimat...Warto zagrać....widzę to po dwóch godzinach gry...i proszę ponownie o pomoc j/w,Papaczos...jeśli grałeś to odpowiedz na moje pytanie. Używaj POLSKICH znaków LD Edytowane 20 Lutego 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Sory pacjent1972...ta krytyka miała być skierowana do gry Afterfall Insanity, jak sie ma kilka gier na głowie naraz to tak jest...za to chyba kupię i zagram zeby sie zrehabilitować i samemu cos powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 @Buber - Alan Wake na PC???? Info plz :thumbsup: @Pacjent - grałem tak dawno, że nie jestem w stanie spamiętać, czy miałem z tym jakieś kłopoty, a sprawdzić dla Ciebie nie mogę, bo jestem 2000 km od domu (na forum na netbooku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak Pan każe , tak ja łaże http://store.steampo...com/app/108710/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dzięki wielkie Tylko muszę sprawdzić z jakiego IP najlepiej kupić, stąd jest £22.99 już po 15% zniżce. Jak jest w Norwayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 21 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Papaczos....Rage jest z jesieni ubiegłego roku....wiec czy aż tak dawno ??? Takie gry się pamięta jeśli się w nie grało i przeszło do końca... Używaj POLSKICH znaków LD Edytowane 24 Lutego 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Kolego Szanowny, to, że kupiłem grę, nie oznacza że ją skończyłem. Mam za sobą około 2-3 godzin grania, po których się wkurzyłem i wróciłem do ulubionego S.T.A.L.K.E.R.A Stąd trudno mi spamiętać, czy ja w ogóle lornetki używałem, czy jeszcze do tego etapu nie doszedłem (mimo tego, że grałem ubiegłej jesieni)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No to ja już nie mam pytań :whistling: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja także nie pytam już o nic... :wallbash: Odnośnie samej gry w którą gram już ( cztery dni !!!),ciekawy projekt z kilkoma niedociągnięciami,boli brak możliwości przeszukiwania większego obszaru map,początkowe misje dosyć łatwe na normalnym stopniu trudności wiec warto od początku grac na hard core :),trochę nudne i są wyścigi ale bez nich nie mamy kasy wiec chcąc nie chcąc musimy brać w nich odział...dostępne kilka rodzai broni w tym dobrze nam znany a w tej gierce archaiczny AK :),poza tym kusza,obrzyn,i inne wymyślone komiksowe gnaty... kupcy sprzedają ammo,broń,i inne potrzebne graty,skopują od nas wszystko (także to co znajdziemy)przeszukując dana mapę...więcej gdy znajdę czas na grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 brak możliwości przeszukiwania większego obszaru map To prawda... bardzo irytująca sprawa. Mimo dużego obszaru mapy sam bohater jest bardzo ograniczony. Tak na marginesie sądzę, że gdyby ta gra miała normalną grafikę (nie komiksową) i szerszy obszar działania byłby z tego niezły kawałek gry. Sam projekt również uważam za ciekawy, a nagłe zakończenie może z powodzeniem zawiązać dalszy ciąg akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Gdyby nie komiksowa grafika i liczne błędy to bym sobie na pewno kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A ja sądzę że ta komiksowa grafika jest tutaj na miejscu, ponieważ to świat postako..., a inne rozwiązanie niszczyło by klimat, tak jak twierdzicie że stalker na CryEngine nie wygląda najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Filmik lub jak kto zwał zwiastun lub gameplay fajny ale co kryje się w środku? Wiele gier grałem i co nie które były super np. Alan Wake gra świateł i muzyka która trzyma w napięciu warta grania. A Rage co tu powiedzieć trzeba by spróbować i się dalej zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi