Sierżant Bilko Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A u mnie stoi na półce. I nie chodzi tylko o jej niedopracowanie, czy rozbijanie się o niewidzialne ściany przy próbach głębszej penetracji terenu. Dla mnie ta gra ma takie jakieś, nie wiem, wewnętrzne "fuj" :down: , że na razie nie mogę w nią grać z przyjemnością. Na razie jestem więc kolejną ofiarą wiary w firmę ID i ich zapowiedzi...Nie wiem, może kiedyś, w desperacji w nią zagram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 U mnie też stoi na półce, z tym że ja jej jeszcze nawet nie rozpakowałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nabyłem właśnie tą gierkę i normalnie się zakochałem długo do niej podchodziłem tak samo jak do stalkera i teraz gram jak szalony. Rage jest poprostu SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie wiem jak jest dalej z fabułą bo dopiero zacząłem grać, ale mam nadzieję że zabawa z RAGE potrwa trochę dłużej niż w METRO 2033. Moim zdaniem wyścigi to całkiem niezły pomysł takie urozmaicenie rozgrywki. Jestem fanem gier FPS lecz RAGE do czystego FPS-a się nie zalicza. Perspektywa pierwszej osoby (w skrócie FPP, z ang first-person perspective) – określenie perspektywy graficznej w grach komputerowych, w których gracz ogląda świat przedstawiony oczami bohatera. Najczęściej gry w perspektywie pierwszej osoby utożsamiane są z gatunkiem first person shooter, jednak owa perspektywa występuje także m.in. w komputerowych grach przygodowych (Myst) i grach fabularnych (The Elder Scrolls, Deus Ex), grach wyścigowych (Colin McRae Rally) lub symulatorach lotu (IL-2 Sturmovik). W wielu grach istnieje możliwość wyboru pomiędzy perspektywą pierwszoosobową a trzecioosobową. źródło: Wikpedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zwracam honor przejście gry w 8 godzin to przesada totalne rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi