Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No to przepadłem...zainstalowałem moda i już widze że NS narazie pójdzie w odstawkę...może mi ktoś powiedziec jaka jest mniej wiecej chronologia modów. Teraz zagram w TT , potem w NS a dalej co?..Priboy, czy Zew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Chronologia modów..trochę nieprecyzyjne pytanie...NS nie jest powiązana z TS2.. W Tajne Ścieżki grać nie warto, podobnie jak w Zew Monolitu...ponieważ TS2 mają obydwa te mody w środku, jest również bardziej stabilny niż jego poprzednicy. Ogólnie kolejność pojawiania się modów serii to..Zew..TT...TS2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Musisz popatrzeć po datach ale tak to zew monolitu +tt1, potem priboy story 1, następnie sola a na końcu tajne ścieżki 2. Wszystkie mody są warte zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ok...fakt troche nieprecyzyjnie...chodziło mi oczywiscie o chronologie fabuły..TS2 jak widać to jakby początek..potem SoC z modem..może być Sola...i chyba Priboy? I czy są jakieś jeszcze mody uzupełniające historię? I teraz to się już pogubiłem...chciałbym potem też zagrać w Zew ale czytam ze TS1 zawiera fabułę z zewu..., a znowu że TS2 to rozbudowana wersja TS1, czyli co? TS2 tez ma w sobie fabułę Zew Monolitu? Ok, doczytałem post Malaksa , tylko grając Stielokiem zagram jako " monolitowiec" skoro mod Zew jest w TS2? :) Taki mądry jestem a taki głupi, no, nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mody Zew Monolitu, Tajne Ścieżki i Tajne Ścieżki 2 to ten sam mod tylko konsekwentnie rozwijany. Grając w Tajne Ścieżki 2 zaliczysz wszystko co miałbyś w Zewie i TS1. Odnośnie chronologii, trudno naprawdę powiedzieć. Nawet jak jest wspomniane że akcja dzieje się przed wydarzeniami z Cienia jak TS2 lub rok po tych wydarzeniach jak Priboi Story to nie ma to żadnego znaczenia. To są całkiem odrębne historie nie mające między sobą żadnego powiązania. W takiej soljance przechodzisz praktycznie całą fabułę z Cienia Czanobyla, a to tylko ułamek zawartej w niej fabuły. Więc "kiedy" to najmniej ważne pytanie :) Ja bym raczej pytał ILE fabuły jest zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Oki...no to gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ...tylko grając Stielokiem zagram jako " monolitowiec" skoro mod Zew jest w TS2?Tak wszystkie trzy mody serii mają jako początek służbę GG w Monolicie, nie koniecznie jednak na stałe.. :). Jeżeli już szukać koniecznie chronologii całej historii ...nie modów, to... 1...TS 2 można uznać jako początek wydarzeń...jest tam dużo rzeczy wyjaśnionych..początki i przemieszczanie się frakcji, start i lokalizacja handlarzy, zajmowanie późniejszych baz przez Wolność i Powinność. Bandytów 2...NS..duże uzupełnienie do głównej historii opowiedzianej w SoC ..(ona sama + zmienione zakończenie ...tutaj nie ma życzeń kończących grę + wiele nowych lokacji) 3...Priboi Story ..tam Strelok ginie na MW..akcja rok po wydarzeniach z SoC...Monolit leży na Wysypisku Jako ciekawostkę dodam, że już zapowiadany jest mod, w którym ma być wyjaśnione jak GG trafił do trupiarki i co dokładnie oznacza napis na jego ręce, oraz skąd pochodzi FRYC z Generatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Super...z moim trybem grania to zakończe żywot akurat ze Strelokiem :D A nie...musze jeszcze skończyć obydwie trylogie Bioware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi