stasork Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 http://img685.imageshack.us/img685/5655/112ogl.jpg Co oznaczają te sformułowania? Pojawiają się kiedy wchodzę na arenę. Mam się nimi martwić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Poczekaj aż trurl3 to rozszyfruje bo raczej nie jest to nic dobrego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Ja nie mam pojęcia. Przetłumaczyłem, co było, ale co to znaczy - zagadka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Kiedy błąd się pojawił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasork Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Zawsze jak wchodzę na arenę tj. kiedy wchodzę na nią i posiadam swój sprzęt. Sprzęt jest usuwany i wkładany do skrzynki. Defektowy bardziej się boje tej niezrozumiałej wypowiedzi, ale nie wiem jak ją odczytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 W Stalkerze zawsze wchodziło się na Arenę bez sprzętu , więc nadmiar balastu ( ciężaru, obciążenia) tyczy się prawdopodobnie zawartości twojego plecaka. Jeżeli jest on w całości przenoszony do skrzynki to nic złego... ( na pewno nie przenosi skrzynki remontowej).Można to ująć tak....portier nie wpuszcza z zabawkami i odsyła je do skrzynki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 A ile kg masz sprzętu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Aaaa, to o to chodzi... Z tego co wiem , na Arenę możesz wejść tylko bez sprzętu. Nie wiem, czy to dotyczy wszystkiego czy tylko części - nie walczyłem. Ale na pewno są ograniczenia. Musisz przedtem gdzieś schowac "nadmiarowy" sprzęt. Tak przy okazji - czytałem, że np materiał wybuchowy albo remskrzynka nie dają się wyjąć z inwentarza i materiał wybuchowy wybucha (??) a remskrzynka ginie. Nie sprawdzałem, ale było o tym na forum AMK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts