Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LhOpZkLBSns&feature=related Postanowiłem go tu dać ponieważ obejrzałem go 4 razy i zawładną moje. od 1,22 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Fajna nuta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Filmik ładny ale co do "GoodBye Stalker 2" to ni chu ja musi wyjść !!!! (przepraszam za słowa). Musimy coś zrobić :'( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Filmik ładny ale co do "GoodBye Stalker 2" to ni chu ja musi wyjść !!!! (przepraszam za słowa). Musimy coś zrobić :'( Za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jasne że to się tak nie może skończyć, w poniedziałek miało być oświadczenia a tu Podobno pracownicy nie chcą zarzucić projektu, ale to nieoficjalne dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Pracownicy to pewnie mają najmniej do gadania. Mogą przejść do konkurencji ale wtedy to już nie będzie stalker ponieważ marka i znak towarowy należą do zlikwidowanej firmy a odkupienie praw autorskich kosztuje. Inne wyjscie to zrobienie przez nich moda ale wtedy pracują za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Użytkownicy przeglądający ten temat: 1 1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych ☢DEPA☢, Google <---- WTF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Google <---- WTF! Boot, Google inwentaryzuje strony. To samo MSN itp... na PHPBB było koło 30 botów, aktywujesz je i dzięki temu w spisie przeglądarek twoje posty mogą być wyszukane. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Bleee, zlepka filmików promocyjnych ze wszystkich części. Czym się tu zachwycać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ee tam. Całkiem przyjemnie się ogląda, ale bez dźwięku. Ten podkład kompletnie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Filmik fajnie wyszedł, ale co do Stalker 2 musi ... wyjść... A poza tym to twórcy zaświadczyli ,że prace wciąż trwają. (Chyba ?!). 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi