Jump to content

Co wnosi lub zmienia nowe dopełnienie

Vorenus

Recommended Posts

Gram na 19.04. i mam zamiar na nim skończyć. Mam zamiar w przyszłości 9nie dalekiej) założyć kolejną grę i z tąd parę pytań: 1. Czy nowa wersja dodaje nowe questy lub postacie? 2. Czy poprawia stabilność gry i wpadanie questowych przedmiotów w tekstury? 3. Czy instalując na starą wersję - 14.09 trzeba zakładać nową grę? 4. Jeżeli nie trzeba nowej gry, to jak to instalować żeby zadziałały savy i żeby skorzystać przy tym z dobrodziejstw najnowszego działa Archary?

Ad.1 Nowa dopa wnosi lokacje, postacie i kwesty przy czym jest to pierwsza część zmian i będa jeszcze dwa dopełnienia dotycząće postaci 'Błyskawica' i lokacji 'Jantar'

Aktualnie dodano 6 lokacji z których tylko Martwe Miasto jest 'okablowane' tzn. ma postaci i kwesty. Reszta na razie jest niedostępna. Postacie w lokacji MM maja swoje kwesty.

Ad.2 Nie wiem, prawdopodobnie tak bo zmiany dotycza również skryptów

Ad.3 Dope instalujemy NA CZYSTĄ SOLJANKĘ i zaczynamy nowa grę. Nawet jesli jakis ejw ruszy, to potem murowane kłopoty.

Ad. 4 - nie ma takiej mozliwości

• 2 weeks later...

Nie wiem , czy dobrze zrozumiałem? Żeby zagrać w 14.08.2010 muszę założyć nową grę żeby pobawić się nowymi lokacjami i questami? Jeżeli tak, to raczej poczekam na wersję końcową Archary z full fabułą i może poprawioną statyką gry. Szkoda jednak niewysłowiona bo odwlekam zakończenie obecnych questów jak moment własnej egzekucji czekając na cud i kontynuację fabuły.... :@:@:@:@:@:D:idea::D:D

Niestety, nie ma takiej możliwości. Ze względu na skomplikowanie bebechów Soljanki i zmiany w wewnętrznerj 'maszynerii' nie będzie możliwe dostosowania starych sejwów do nowej gry. Za dużo jest istotnych parametrów gry zapamiętanych w sejwie.