LordDino Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 http://wyprawyrowerem.pl/wyprawa-rowerem-nasierra-nevada/ Proszę o oddanie głosu na wyjazd mojej niepełnosprawnej kuzynki w góry Sierra Nevada, pomóżmy spełnić marzenia, z góry dzięki. Niech każdy kto odda głos napisze tu odpowiedź nagrodzę go plusikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zawsze pomagam jeżeli mogę i z chęcią oddałem swój głos i nie robię tego dla plusika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A ja na złość i tak dam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ja również oddałem swój głos.Cieszę się że mogłem pomóc ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dorzuciłem również swój głos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bardzo ładna ta studentka, szkoda że życie ją tak pokarało. Mam tylko nadzieje że na mój email nie będzie przychodzić spam!? Dałem to na spore forum ti.org, http://torrentinvite.org/index.php?showtopic=41450 troche osób poklika, przynajmniej tak myślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dzięki panowie o spamie nic nie wiem, to jest prawdziwa akcja nie znalezione w necie badziewie i to na prawdę moja kuzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ta wyprawa otrzymała: 1733 głosów W tym 1 ode mnie :) Mam nadzieję, że jej się uda :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zrobione I szczerze życzę powodzenia, dziewczyna wygląda na taką, że jak sobie postanowi, to nie ma zmiłuj :yes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ładna , młoda i do tego z Krakowa...szkoda ze nie mogę dwa razy dać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Głos oddany, niech jej marzenie się spełni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie jest z Krakowa tylko tam studiuje, pochodzi z dolnego śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Czyli z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A 2 razy można tylko musisz mieć 2 kompy i 2 meile :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 E tam 2 kompy, wystarczy mieć kilka emaili, np. te 10 minutowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ale sprawdza adres ip, chyba, że masz dynamiczne i wyłączysz kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Puściłem jeszcze z dwóch laptopów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Puściłem jeszcze z dwóch laptopów Buber, Wy jakimś spekulantem i wrogiem ludu chyba jesteście. I jeszcze do tego pewnie mieszkania dwa macie, co? I może jeszcze samochód??? :wallbash: PS: Jak wrócę do domu, to też puszczę ze stacjonarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Oddajcie jak najwięcej głosów wstawcie to na inne fora bo zostały 2 dni głosowania, i właśnie doganiamy osobę na 1 miejscu, a dostałem informację, że jak będzie dużo głosów to zrobią więcej niż 1 główną nagrodę. Jak przekroczymy jakąś ilość głosów tylko dokładnie nie wiem jaką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jak najbardziej oddałem swój głos i wstawiłem temat na forum http://bada-world.pl Trzymam kciuki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Zdążyłem i oddałem swój głos. Pierwszy raz gdy próbowałem pisało że jest błędny email, ale mam też drugi który praktycznie nie używam, jednak się do czegoś przydał bo zadziałało. No nic..pozostaje mi życzyć spełnienia marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ok głos oddany,cieszę się że choć odrobinkę a mogłem pomóc. Swoją drogą ładną masz kuzynkę :D Oczy ma bardzo ładne :D.Wiem że to brzmi jak tona wazeliny ale cóż,nie moja wina że mówię to co myślę. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Udalo mi sie - jeszcze jeden z pracy Na zdrowie (bedzie go potrzebowala do tego podjazdu) PS: Ile jeszcze dokladnie czasu zostalo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 2 dni tylko nie wiem gdzie zerknąć ile głosów ma konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 2 dni tylko nie wiem gdzie zerknąć ile głosów ma konkurencja. jeśli się zgodzisz to prośbę o głosy zamieszczę na serwisie podajdalej,albo zamieszczę już a jak nie wydasz zgody to najwyżej usunę :D Zobacz Dino http://podajdalej.pl/prosba_o_glosy-prosba-45386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi