carlopapa Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Witam chcę zapytać gdzię mogę zmienić przychylność NPC-ów do mnie?? chodzi o wojskowych a mianowicie Kuzniecowa, ożywiłem go a on do mnie strzela nie stoi tam gdzie przedtem tylko lata gdzieś po torach. Chcę od niego wziąść misję na Kompromitujące Materiały, aby mieć artmodyfikator ale nie mogę się do niego zbliżyć. Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Tu już raczej nic nie zrobisz. Raczej skorzystaj ze spawnera. Artmodyfikator w grze ma nazwę " pda_art_mod " Spawnera masz tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Zespawnowany artmodyfikator nie działa :confused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Spróbuj zespawnowac Kuzniecowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Niestety nie mogę zespawnować Kuzniecowa zrobiłem wszystko jak w opisie i po wciśnięciu klawisza GHOST w spawnerze nic się nie dzieje, może nazwa Kuzniecowa podana przez Yurka ma jakiś błąd. Wie ktoś może jak w pliku GAME RELATIONS zmienić nastawienie wojskowych do STRIELOKA??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Próbuj zmienić nastawienie frakcji może to da efekt, ale po wykonaniu zadania przywróć plik...http://www.stalkerteam.pl/topic/3011-nastawienie-frakcji-oraz-mutantow/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Udało mi się zmienić przychylność Kuzniecowa jest przyjacielem "zielony" ale teraz pojawia się kolejny problem przy wzięciu questa na 10 butelek wódki na jubileusz Kuzniecowa od razu pojawia się, że wykonanie zadania nie powiodło się mimo iż mam w ekwipunku ponad 80 butelek wódki. Wie ktoś może o co chodzi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Pewnie w sejwie jest 'zapisane' że Kuzniecow nie żyje, no bo poprzednio go zastrzeliłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Dobra to tu będzie po ptakach, ale może ktoś wie jak zrobić żeby zespawnowany artmodyfikator działał, bo teraz jak go zespawnuję i wezmę w ekwipunku na użyj to znika mi z ekwipunku i nic się nie dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 A inne przedmioty działają (jednorazowe teleporty)? Pamietam, że raz miałem podobny problem, ze mi znikały przedmioty po ich użyciu (teleporty, artmodyfikator) , nie pamiętam jaka była przyczyna tego, ale dla pewności zainstalowałem od nowa Solę i cofnąłem kilka sejwów i do końca gry było ok Możesz tak spróbować, albo odpuścić korzystanie z artmodyfikatora, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 Zespawnowane teleporty te co daje je Sacharow też nie działają i znikają po użyciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skhi Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Dobra to tu będzie po ptakach, ale może ktoś wie jak zrobić żeby zespawnowany artmodyfikator działał, bo teraz jak go zespawnuję i wezmę w ekwipunku na użyj to znika mi z ekwipunku i nic się nie dzieje. Dopisz do spawnera self:spawn_inventory("amk_transmutator") Wyciagniete z rosyjskiego forum .Mi zadziałał bez problemu . :thumbsup: Edited January 31, 2013 by skhi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts