Jump to content

Ożywienie Kuzniecowa

Recommended Posts

Witam chcę zapytać gdzię mogę zmienić przychylność NPC-ów do mnie?? chodzi o wojskowych a mianowicie Kuzniecowa, ożywiłem go a on do mnie strzela nie stoi tam gdzie przedtem tylko lata gdzieś po torach. Chcę od niego wziąść misję na Kompromitujące Materiały, aby mieć artmodyfikator ale nie mogę się do niego zbliżyć. Proszę o pomoc.

Niestety nie mogę zespawnować Kuzniecowa zrobiłem wszystko jak w opisie i po wciśnięciu klawisza GHOST w spawnerze nic się nie dzieje, może nazwa Kuzniecowa podana przez Yurka ma jakiś błąd. Wie ktoś może jak w pliku GAME RELATIONS zmienić nastawienie wojskowych do STRIELOKA???

Udało mi się zmienić przychylność Kuzniecowa jest przyjacielem "zielony" ale teraz pojawia się kolejny problem przy wzięciu questa na 10 butelek wódki na jubileusz Kuzniecowa od razu pojawia się, że wykonanie zadania nie powiodło się mimo iż mam w ekwipunku ponad 80 butelek wódki. Wie ktoś może o co chodzi??

A inne przedmioty działają (jednorazowe teleporty)? Pamietam, że raz miałem podobny problem, ze mi znikały przedmioty po ich użyciu (teleporty, artmodyfikator) , nie pamiętam jaka była przyczyna tego, ale dla pewności zainstalowałem od nowa Solę i cofnąłem kilka sejwów i do końca gry było ok :smile: Możesz tak spróbować, albo odpuścić korzystanie z artmodyfikatora,

• 10 months later...

Dobra to tu będzie po ptakach, ale może ktoś wie jak zrobić żeby zespawnowany artmodyfikator działał, bo teraz jak go zespawnuję i wezmę w ekwipunku na użyj to znika mi z ekwipunku i nic się nie dzieje.

Dopisz do spawnera

self:spawn_inventory("amk_transmutator")

Wyciagniete z rosyjskiego forum .Mi zadziałał bez problemu . :thumbsup:

Edited by skhi