metek58 Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Wszystkim paniom ze Stalker Team z okazji Dnia Kobiet, życzę wszystkiego najlepszego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Dołączam się do życzeń a od siebie życzę każdej pani na tym forum Pięknego bukietu kwiatów (Gozdziki,róże etc.Co kto woli :D) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 To i ode mnie po ciastku, dla kazdej płci pięknej :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Żeby wszyscy wasi mężczyźni mieli dla was Dzień Kobiet przez cały rok - nie tylko dziś :thumbsup: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Poniewaz jedna pani minister kazała się nazywać "ministrą" podczas wywiadu telewizyjnego, to ja, idąc z duchem czasu życzę wszystkim naszym "Stalkerkom" wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet, a w prezencie daruję wiersz, który spodobał mi się najbardziej ze wszystkich dotychczas znalezionych Ósmego marca marcowy wiatr z odświętną miną do miasta wpadł. Wpadł do kwiaciarni przed ósmą tuż i kupił bukiet z tysiącem róż. I na przystanku przystanął wiatr i każdej Pani podawał kwiat! Wszystkiego Najlepszego! :yes: :yes: :yes: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Najlepszego moje panie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Dziękuję Panowie :yes: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts