carlopapa Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Witam mam pytanie odnośnie Tolika, a mianowicie Tolik u mnie zginął na Kordonie jak szedł z radiostacją do Wilka na MW ożywiłem go i gdzieś zniknął. Po jakimś czasie wybrałem się do Prypeci i patrzę a Tolik biega sobie po Prypeci. Czy ktoś może wie skąd on się tam wziął i w jaki sposób, czy to jest związane z dalszą fabułą gry??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Na tym etapie gry Tolik jest potrzebny tylko do questu na radiostację. Jest to zadanie poboczne i spokojnie możesz je olać. Tyle, że będzie świecic niezaliczone. A biega po Prypeci bo po ożywieniu gra traktuje go jak zwykłego NPC a nie NPC questowego. Brakowało stalkerów w Prypeci to Tolik poszedł do Prypeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Na tym etapie gry Tolik jest potrzebny tylko do questu na radiostację. Jest to zadanie poboczne i spokojnie możesz je olać. Tyle, że będzie świecic niezaliczone. A biega po Prypeci bo po ożywieniu gra traktuje go jak zwykłego NPC a nie NPC questowego. Brakowało stalkerów w Prypeci to Tolik poszedł do Prypeci. Radiostację zaniosłem Wilkowi i zadanie jest zaliczone tylko z ciekawości pytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Tolik u mnie zginął na Kordonie jak szedł z radiostacją do Wilka na MW ożywiłem go i gdzieś zniknął. Tak się przeważnie dzieje gdy używasz artefaktu i ożywiasz postać..znika i można ją potem spotkać gdzieś w innym miejscu Zony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Żeby nie tworzyć nowego tematu to mam pytanie. Gdzie na wysypisku leży radiostacja dla Wilka którą zgubił Tolik ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Koparka nad wkopem, w nim rury - to na lewo od przejścia na Agroprom, w lewo od elektrowozu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 O dzięki wielkie, nie wiedziałem Cichy że grałeś w soljankę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 W co Cichy nie grał?? A tropiciela dorobił się właśnie za to swoje łażenie tu i tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Grałem, ale nie skończyłem.... W 4 -tej próbie utknęłem w wersji DMX w momęcie przejścia na Martwe Miasto. Pomimo piękna Pantra mi nie pomogła i po 3 tygodniach wczytywania i brykania diabli mnie porwali i zrezygnowałem. Pewnie korzystając z Waszych rad bym skończył. Nic straconego.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts