carlopapa Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam mam pytanie odnośnie Tolika, a mianowicie Tolik u mnie zginął na Kordonie jak szedł z radiostacją do Wilka na MW ożywiłem go i gdzieś zniknął. Po jakimś czasie wybrałem się do Prypeci i patrzę a Tolik biega sobie po Prypeci. Czy ktoś może wie skąd on się tam wziął i w jaki sposób, czy to jest związane z dalszą fabułą gry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Na tym etapie gry Tolik jest potrzebny tylko do questu na radiostację. Jest to zadanie poboczne i spokojnie możesz je olać. Tyle, że będzie świecic niezaliczone. A biega po Prypeci bo po ożywieniu gra traktuje go jak zwykłego NPC a nie NPC questowego. Brakowało stalkerów w Prypeci to Tolik poszedł do Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Na tym etapie gry Tolik jest potrzebny tylko do questu na radiostację. Jest to zadanie poboczne i spokojnie możesz je olać. Tyle, że będzie świecic niezaliczone. A biega po Prypeci bo po ożywieniu gra traktuje go jak zwykłego NPC a nie NPC questowego. Brakowało stalkerów w Prypeci to Tolik poszedł do Prypeci. Radiostację zaniosłem Wilkowi i zadanie jest zaliczone tylko z ciekawości pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Tolik u mnie zginął na Kordonie jak szedł z radiostacją do Wilka na MW ożywiłem go i gdzieś zniknął. Tak się przeważnie dzieje gdy używasz artefaktu i ożywiasz postać..znika i można ją potem spotkać gdzieś w innym miejscu Zony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Żeby nie tworzyć nowego tematu to mam pytanie. Gdzie na wysypisku leży radiostacja dla Wilka którą zgubił Tolik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Koparka nad wkopem, w nim rury - to na lewo od przejścia na Agroprom, w lewo od elektrowozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 O dzięki wielkie, nie wiedziałem Cichy że grałeś w soljankę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 W co Cichy nie grał?? A tropiciela dorobił się właśnie za to swoje łażenie tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Grałem, ale nie skończyłem.... W 4 -tej próbie utknęłem w wersji DMX w momęcie przejścia na Martwe Miasto. Pomimo piękna Pantra mi nie pomogła i po 3 tygodniach wczytywania i brykania diabli mnie porwali i zrezygnowałem. Pewnie korzystając z Waszych rad bym skończył. Nic straconego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi