metek58 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Po reinstalacji Mozilli, pisząc posta, nie mam automatycznego sprawdzania pisowni. Było to mi pomocne, bo sam zauważyłem, że w pośpiechu pisałem z błędami i po analizie poprawiałem na tak jak trzeba. Teraz tego nie mam i nie wiem gdzie leży przyczyna tej niemiłej dla mnie zmiany. Proszę o informację, jak pozbyć się tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zainstaluj Chrome :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 @kobal, nie chcę nowej przeglądarki, ta była dobra i być może będzie. Jak włączyć te opcje, co powodują, że pisanie na forum, jest automatycznie korygowane pod względem pisowni. Czy to wyłączone jest u nas na ST? Jakieś wtyczki polecasz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zobacz czy w - Narzędzia - Opcje - Zaawansowane - masz zaznaczone - Sprawdzaj pisownię podczas wprowadzania tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 @kobal, nie chcę nowej przeglądarki, ta była dobra i być może będzie. Jak włączyć te opcje, co powodują, że pisanie na forum, jest automatycznie korygowane pod względem pisowni. Czy to wyłączone jest u nas na ST? Jakieś wtyczki polecasz może? Nie wiem :) Z takimi pytaniami to do Portalsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zobacz czy w - Narzędzia - Opcje - Zaawansowane - masz zaznaczone - Sprawdzaj pisownię podczas wprowadzania tekstu. Tak, to miałem ustawione. Nie wiem co się wydarzyło, ale przestało to mnie lubić i odeszło. Może @Portals coś poradzi, bo dziwne to zjawisko i nie wiem od czego to może zależeć. Limit nerwów już na dzisiaj wyczerpałem i robię się podenerwowany, na dodatek w modzie Żest, który u mnie ma tytuł "Pokusa Zła", anomalie są w większości niewidoczne. To komu nie puszczą nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja mam to samo, lecz u mnie przestało poprawiać po tym jak forum znikło na jakiś czas ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy u innych też nie poprawia tekstu w trakcie pisania posta? Komuś poprawia? Bo to może ma wielu, tylko ja napisałem i się wychyliłem. Naprawiłem, kosztowało mnie to kilka odinstalowań, aż w końcu mam tak jak chciałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jeżeli ustawisz to nowe wersja nie powinna tego zmieniać. W operze mam zainstalowany słownik, translator i po updata mam dalej te dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi