emixo1 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W SGM 1.7 zadania od Czapajewa dostajesz od razu, tu natomiast może tak być że to Sułtan wysyła do Czapajewa po wykonaniu jego zadań!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Potrzebuje podpowiedzi - plik i jego lokalizacja - o sposób zmiany czasu działania akumulatorów do detektorów, przynajmniej do kilkunastu godzin. Czas który mają ( max 1,5 minuty ) jest nie realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Potrzebuje szybkiej odpowiedzi - ile waży plik ui_icon equipment (textures/ui)? Potrzebne mi to bo nie wiem czy opłaca mi się pobierać, abym nie miał problemów z ikonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 @ Kudkudak ui_icon_equipment "waży" w tym modzie 16 MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Poda mi ktoś kolejność instalacji bo samo af 3 działa a structures i nature nie Hallo ?? czy to forum umiera :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tego Ci nikt nie poda, bo nie przypominam sobie, żeby ktoś aż taki misz-masz modowy robił.Przy tylu nakładkach wyloty masz jak w banku.Pozostań przy instalacji wersji podstawowej moda + polonizacja i ew. AF3.Pozostałe dodatki raczej na pewno będa się kłócić z AF3. A Forum nie umiera, tylko jest weekend, a w weekend są fajniejsze rzeczy do roboty niż siedzenie przed kompem ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Bo grafika jest paskudna bez tych dodatków trawy strasznie mało itd a mam wszystko na full structures działa sedoro robił tak Stalker - Zew Prypeci PL + patch 1.6.0.2 PL + Sigerous Mod 2.0(czysty, bez fiksów) + GEONEZIS ADDON dla SGM 2.0 + kumulatywny fiks 16.01.12 + Polonizacja SGM_2.0_Geonezis_PL_(FINAL)_02.03.12 + ewentualne dodatki wymienione wyżej (w tym temacie) + Absolute Nature i Structures + Atmosfear 3.0 + fix do AF3 [*] [*] [*] [*] [*]0 [*] Do góry [*] Odpowiedz [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jeżeli wiesz, że ktoś taki eksperyment z powodzeniem przeprowadził, to napisz do niego na PW. Niech Ci napisze jak tego dokonał, że mu odpalił mod ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mam takie pytanie, czy kwest od Sultana (ten z podstawki), w którym musimy zaatakować stalkerów na Szewczence aktywuję się później czy jak? Obecnie jestem już w Janowie, a kwesta dalej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mam ten sam problem, quest nie chce mi się załączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Żeby zaskoczyły kwesty Sułtana trzeba zacząć kwest "Długi Płotki".A z kolei żeby to nastapiło, trzeba załatwić Płotkę podczas starcia na pogłębiarce (kwest na przemienione koło sterowe).Potem pojawi się dialog dotyczący akcji na Szewczence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameuiUIXmlInit.cpp[error]Line : 156[error]Description : XML node not found[error]Argument 0 : ga_version[error]Argument 1 : uiui_main_menu_16.xmlPo instalacji, włączam grę i drugi raz z rzędu wywala do pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mam pytanie co do zadania z Mścicielem- wziąłem przesyłkę, dostarczyłem Kaniewskiemu, wybuchłem go, PDA zabrałem... i co dalej robić? Bo wróciłem na Skadowsk, łażę za tym Mścicielem i nic. Oblazłem to miejsce, gdzie siedział i nie wyskakuje żadna aktualizacja zadania. Czy trzeba coś jeszcze zrobić? A może to dopiero później będzie dostępne? Dodam, że klucza do helikopterów jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 @ Jurij Raczej coś Ci się źle rozpakowało. Przeinstaluj moda, ale na czas rozpakowywania wyłącz antywirusa. @ Wielebny A zadanie nadal Ci wisi na liście kwestów "do zrobienia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Właśnie nie wisi. Powinnościowcy się rozerwali i nic dalej nie zatrybiło. A obszukałem obu. Pójdę tam jeszcze raz, może jednak coś przegapiłem. EDIT No proszę... wróciłem na miejsce zdarzenia i zadanie zatrybiło- mam teraz wrócić do Mściciela. Wystarczyło podejść do kamienia, przy którym panowie wybuchowi stali wcześniej... Wot, X-Ray. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Wielebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 @ Wielebny Jeżeli Ci nie zalega ten kwest nigdzie, to wydaje mi się, że tak ma być i go zaliczyłeś. Nie pamiętam już dokładnie, bo grałem w to dawno, ale ten kwest z Kaniewskim nie miał raczej jakiegoś dalszego ciągu. Graj po prostu dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 @ Yurek Zrobiłem tak jak mówiłeś nawet ponowne pobranie plików nic nie pomogło. Kod błędu jest ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Pamięta ktoś może, kiedy aktywuje się zadanie ,,Kontakt" od SBU prowadzące do zadania ,,Przechwycenie"? Bo wróciłem już z Prypeci z Obiektem 62 dla Kardana i jeszcze go nie było. Zaczynam się obawiać, czy nie skopałem czegoś po drodze... I dodatkowo- ile czasu czekaliście, aż Kardan odda wam pistolet Gaussa? W poradniku stoi 12 godzin, ale ja wyczekałem już parę ładnych dni. To jest dodatkowo z czymś związane, czy może zabijanie czasu za pomocą snu i spawnera po prostu nie wchodzi w grę? Edytowane 10 Lipca 2013 przez Wielebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja to zwyczajowo spałem po prostu 24 godziny i już był gotowy . PS. A coś z tym moim kodem błędu da się zrobić? :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 To ja już sam nie wiem... mam zapis przed oddaniem Kardanowi Cewki Gaussa, ale nic nie pomaga wczytywanie. Może pomogłoby cofnięcie się do momentu jeszcze sprzed rozpoczęcia zadania... tyle, że to kawał czasu już minął :confused:. W morszczuka, chrzanię sam pistolet, tak bardzo nie jest mi on do szczęścia potrzebny, ale jak go facet nie zrobi, to quest u Azota nie zaskoczy... PS. A coś z tym moim kodem błędu da się zrobić? :thumbsup:Szczerze, nie znam się na tym, ale może to pomoże. Przynajmniej, jeżeli to ten jeden feralny plik wszystko kaszani.ui_main_menu_16.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwis Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czy może ktoś z Was poratować zrzutem lokalizacji 4 schowka monolitu do uzupełnienia (Zaton, Żelazny Las, zadanie od Cyborga). Marker jest, na powierzchni schowka nie ma, zlazłem cały podziemny kompleks i kicha. Mam nadzieję że pięć pozostałych schowków jest w miarę widocznych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 @waler11 U handlarzy możesz grać w oczko. (np. Sowa czy Hawajczyk)Ty stawiasz walutę "tradycyjną" oni elektroniczną. Wygrywasz dostajesz elektro-dutki. Elektroniczną zbiera się też z trupów. (po wgraniu odpowiedniego softu zdaje się) U bankierów niestety wymiana waluty działa tylko w jedną stronę tj. elektroniczne na "tradycyjne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unholy Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 WitamMa ktos fix przywracajacy wyglad radaru do wersji podstawowej bo obszukalem caly net i nie ma a plik na narod,ru skasowanyhmmmmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp8 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 To jest normalne, że po przybyciu do Skadowska Sułtan nie ma w opcjach dialogowych dołączenia do ataku na stalkerów? Zrobiłem już dziwne zjawisko, uporałem się z Wilkiem itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Też miałem podobnie i niestety ani razu mi się nie pojawiła taka opcja dialogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi