Jump to content

Instalacja Tajne Ścieżki 2 Update Final + Fix

Recommended Posts

Witam.Wczoraj wieczorem postanowiłem zainstalować Stalkera +mod TT2 ale zewzględu na póżną porę zrezygnowałem.Dzisiaj zaglądam na Forum a tutaj najnowsza poprawka czyżby cud.W związku ztym mam pytanie odnośnie instalacji a mianowicie, czy wtym przypadku również zmieniamy linie w pliku fsgame.ltx oraz w katalogu gamedata\config\lokalization..według poprzedniego "opisu instalacji''.Zgóry dziękuję za odpowiedż.

• 1 month later...

Nie mogę rozpakować archiwów ani w winrarze ani w 7zipie cały czas wyskakuje błąd o uszkodzonych plikach.

grzesu ściągnij sobie plik który pozwala grać bez płyty.

Dobra rozpakowałem teraz taki błąd:

FATAL ERROR
[error]Expression    : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function	  : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File		  : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cpp
[error]Line		  : 172
[error]Description   : XML node not found
[error]Arguments     : hud_nano
stack trace:

W pancerzach nic ni grzebałem.

• 6 months later...

Witam. Jestem nowy i mam problem z instalacją moda. Wszystko jest powiedziane, ale w każdym jest plik gamedata i nie wiem jak mam rozpakować czy wszystko do jednego gamedata z pliku TS2 - ma być jeden plik gamedata czy każdy osobno. Tego nie rozumiem.Proszę o wyrozumiałość i poradę.Pozdrawiam. Dodaje, że potrafiłem wgrać mody z części 1 oraz inne ( saga Poszukiwacze). Ale tam był tylko jeden plik gamedata do podmienienia.

W takim wypadku na pierwszą gamedata nakładasz tę z następnego linka i tak do ostatniego elementu (zgadzasz się na zamianę plików przy nakładaniu). Zwróć uwagę aby ręcznie wyciąć z pierwszej gamedata "weapons" (ścieżka:gamedataconfig) - tyczy się to tej konkretnej instalacji.

Abyś w nie zrobił gamedaty w gamedata, co Ci nie pozwoli na grę, gamedatę moda i inne gamedaty zawierające w sobie już inne katalogi ( czasem w katalogu gamedata po rozpakowaniu, jest jeszcze jedna gamedata właściwa, zawierająca dopiero zawartość do wklejenia ), wklejaj do nie otwartego katalogu gry. I tak jak radził cichy, musisz pamiętać, aby pozwolić na zamianę od razu wszystkich plików.

W już gotowym modzie możesz mieć t y l k o j e d n e n katalog gamedata.