LordDino Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A wiecie gdzie leży instrukcja do miniguna na Radarze. Leży gdzie indziej czy znowu mi zniknęło ciało gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Leży gdzieś indziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) Oki to poszukam dobrze, że jest, a nie znowu znikło mi. Znalazłem.. Żeby nie podpowiedzieć gdzie to powiem tylko, że można upiec 2 pieczenie na 1 ogniu. Edytowane 29 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie mogę znaleźć amuletu Drakon na MW- pewnie wpadł w tekstury- nie wiecie jak dopisać go jako nagrode za zlecenie np Dzika. Gdzie są instrukcje do miniguna : w lab X18 ; Agropromie, Kordonie, lab X16 Lokalizacje dwóch chyba znam powiedzieć ci? LD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Są na tych samych lokacjach co w TŚ2, tylko czasami w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Przewodniki leżą w tej samych miejscach? Bo w magazynach znaleźć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Na Magazynach poszukaj w rejonie helikoptera obok Bariery Wolności- trochę łatwiej znaleźć te przewodniki w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ten na Magazynach może być przy którymś z Wolnościowców na Barierze. Można odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Część amuletu zanalazłem gdzie na Radarze jest kolo z częścią miniguna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 http://img205.images...12459l10r.jpg�� http://kobal.stalker....pl/TS2/029.jpg http://kobal.stalker...e Tropy/022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 U mnie był w lewym górnym rogu, tam, gdzie pokazuje pierwszy screen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Czy ktoś może kojarzy gdzie na Kordonie jest instrukcja do miniguna? Edytowane 3 Października 2012 przez Liar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jest w bazie wojskowych w plecaku pod wieżą wartowniczą. Więcej informacji znajdziesz w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Sęk w tym że tam nie ma plecaka. Sprawdzałem pod obiema wieżami, patrzyłem czy nie jest niewidzialny albo lewitujący... Oczywiście sprawdzałem kilkukrotnie, przy różnych wizytach na Kordonie. Edytowane 3 Października 2012 przez Liar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W wersji update final lokalizacja przedmiotów questowych jest losowa. Na pewno ten plecak jest w okolicy posterunku wojskowego, ale gdzie... U mnie był przy wychodku. Sprawdź jeszcze stertę betonowych płyt za płotem, czyli tam gdzie był w TŚ1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Był obok tych betonowych płyt. Dzięki za pomoc. Teraz mi głupio, bo nie wpadłem na to że będzie poza terenem posterunku. Edytowane 5 Listopada 2012 przez Liar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może ktoś zna miejsca w których powinien się spawnować amulet z wioski pijawek? przeczesywałem te stalowe pojemniki, dachy, piwnice, samochody, piece. Nawet do kominów zaglądałem i nie mogę znaleść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 @pajak117 : Jest taki jakby ołtarz z głowami na palach i głazami , o ile pamiętam tam właśnie leży amulet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Nie ma. Sprawdzałem w koło ołtarza, wlazłem na czubek drzewa nawet i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Powinien leżeć za ogniskiem na ziemi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 wiem że może tam leżeć bo było to w poradniku ale w ts2 jest tak że miejsc spawnu jest kilka dla przedmiotów kwestowych i dlatego pytam się o wszystkie możliwe miejsca spawnu tego amuletu. Znalazłem tyle że może być w miejscu przy ognisku, w którejś z piwnic ale wszystko sprawdzałem. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze szukać bo jak napisałem wcześniej przeczesałem wszystkie dachy i poddasza, wszystkie domy, zaglądając nawet do piecy, przeglądałem kosze. Może coś przeoczyłem. Może leży w jakimś zakamarku. Nie wiem dlatego pytam o dokładne instrukcje bo może komuś się zespawnował tam gdzie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zobacz pod dużym czerwonym "obiektem" (nie wiem za bardzo co to jest ale chyba jakaś maszyna rolnicza) w pobliżu wieży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Rzeczywiście, był tam, dziękuję, a sprawdzałem już to miejsce. Dziwne... Widocznie nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Cieszę się, że pomogłem. Pamiętam, że też ładnie długo naszukałem się tego amuletu jak grałem pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam. Proszę o podpowiedź - amulet w X-16. Nie ma go za drzwiami , w pobliżu, gdzie leżał zabity Duch, na początku tunelu, po zeskoku z X-16. Szukałem parę razy, wczytywałem od nowa grę - przed wejściem do labu i nic. Proszę o podpowiedź. pamiętam, że w TŚ 2 amulet był na początku tunelu. Żadne miejsce z poradnika oraz z poprzednich podpowiedzi się nie sprawdziły. W moim przypadku amulet leżał po prawej stronie dziury, w pomieszczeniu gdzie leżał Duch, przy cylindrycznym pojemniku.Trzeba dokładnie omiatać grawikarabinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi