Jurij Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Otóż mam taki problem że strasznie długo obraca mi się ta płytka na pulpicie podczas włączania gry.Mam Windows7 na Xp wszystko było w porządku.A no i ta płytka obracała się u mnie jakieś 10 minut a i tak gra się nie włączyła tylko kręciło się dalej.Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na jakich ustawieniach grasz, przy dx10 są problemy na seven Instalowałeś gra też na seven ? Czy próbujesz uruchomić ja po instalacji na XP ? Wejdź w właściwości i włącz tryb zgodności i prawa admina. Instalowałeś patche ? Wiem z doświadczenia za na ostatnim gra dostaje jakiś cholernych niechęci do uruchomienia się na seven. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Z Czystym Niebem na siódemce był problem z zabezpieczeniem. Jak pamiętam to trzeba było jakiś sterownik zainstalować ręcznie. Mam na dysku takie coś CN pod Win 7.7z Spróbuj, może załatwi sprawę. Ja już po prostu nie pamiętam jak to rozwiązałem, ale problem miałem i stosowałem ten pliczek. Inaczej bym go nie trzymał na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) Właśnie mi nie chodzi bo już zainstalowałem ten sterownik,ale tak jak napisałem ładuję mi się ta płytka i dupa może się ładować pół godziny a i tak się gra nie włączy. "Instalowałeś patche ? Wiem z doświadczenia za na ostatnim gra dostaje jakiś cholernych niechęci do uruchomienia się na seven" Przed instalowaniem patcha i po ten sam problem. Edytowane 1 Maja 2012 przez Jurij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jeśli przy próbie uruchomienia gry w systemie Windows 7 pojawia się komunikat: - o zablokowaniu sterownika niezgodnego z systemem - o konieczności posiadania uprawnień administratora do uruchomienia lub zainstalowania programu - komunikat błędu nr. 1275 należy dokonać aktualizacji sterowników zabezpieczenia Tages. Sterowniki Tages dostępne są w dwóch wersjach: - dla systemów w wersji 32 bit -----> http://tagesprotecti.../TagesSetup.exe - dla systemów w wersji 64 bit -----> http://tagesprotecti...esSetup_x64.exe Pobierz i zainstaluj sterownik odpowiedni dla Twojego systemu operacyjnego. Może ten sterownik od kolegi kobal'a jest pod inną wersje bitową systemu. Inna sprawa, wyłącz system UAC, to cholerstwo potrafi blokować programy. A wszystko dlatego że nie za każdym razem wyskakuje okienko z zapytaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zainstalowane i to samo ;/ ta płytka nie ładuję się chyba wogule :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja mam 7 32bit, więc i taki sterownik. A może coś nie tak z twoją płytką lub z napędem. Po prostu system nie umie odczytać danych z płyty i muli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja mam 64bit, jeśli chodzi Ci o to o czym myślę to tak nie jest wszystkie inne płyty czyta od razu,a płyta CS ma swoje lata,ale uwierz mam o wiele gorszę płyty ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Skoro masz oryginalny produkt to skorzystanie z witaminki nie będzie piractwem, jak nie wiesz skąd pobrać to pisz a podeśle na pw Dają te debilne zabezpieczenia i człowiek w spokoju nie możne zagrać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam. A ja zadam takie pytanie którą wersję W7 masz zainstalowaną? U mnie były problemy z CS jeszcze jak Microsoft wypuścił wersję RC (oczywiście x64) ale potem pojawił patch do CS nr.10 i problem zniknął Tylko jedno zastrzeżenie "siódemka" powinna byś chyba minimum w wersji PRO ale mogę się mylić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie znam się na komputerach więc powiedz gdzie mogę to znaleźć to Ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Też mam Win 7 65bit i CS na patchu 1.6.10 chodzi bez zarzutu. Najnowszy patch czyli ten 1.6.10 powinien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jurij, a ta płyta to w ogóle działa? Tzn. zainstalowałeś CS z tej płyty ostatnio? Bo z doświadczenia wiem, że płyty po prostu czasem padają mimo tego, że wyglądają na nietknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Płyta na moim drugim komputerze działa bez zarzutu,a co do patcha też nie pomógł.A teraz jest gorzej bo wogule ta płytka już się nie obraca tylko takie kółko przez 5 sekund i nic żaden błąd nie wyskakuje nic. Edytowane 2 Maja 2012 przez Jurij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Weź alkohola120% albo podobny program, na drugim komputerze zrób zrzut z płyty do *.iso, lub *.mdf, zanieś na komputer z Win7 i tam odpal jako dysk wirtualny, po tej próbie od razu z 50% domysłów można będzie odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Najprostsze rozwiązanie to wymienic napęd optyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Fakt. Można spróbować pomieniać napędy z drugim komputerem na którym chodzi i zobaczyć co będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A moglibyście tak powiedzieć co miałbym zrobić bo ja to się nie znam na kompach i za bardzo to was nie rozumiem :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ta bo alkohol to ci zgra płytę z zabezpieczeniami, Miedziany pomysł trochę :turned: Wyskoczy że nie ma płyty w napędzie lub jest nieoryginalna. Napisałem ci Jurij na pw, do tego jest jeszcze jedne sposób z mini-obrazem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 [Ciach] Wyciąłem poradę dotyczącą podmieniania napędów, bo jeszcze sobie coś popsujesz i będzie na mnie -EDIT- Nie chodzi Kpuc o oryginalność tylko o sprawdzenie czy się instaluje. Problem nieoryginalnej płyty to już akurat żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi