Buber Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nosz cholera wykasowałem ten temat ( za co notabene dostałem ochrzan od Malaksa ) ale zaraz sobie przypomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To jest dobra wiadomoś w końcu stała ekipa będzie w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No więc płyta na pewno Asus P7P55D-E PRO Pamięć Kingston 4 MB Grafika gtx 480 z coolerem Zalmana Procesora za chiny nie pamiętam dokładnie , wiem ze intel 2,8 Ghz z coolerem Master Hyper Plus 212 dysk Samsung 1Tb W obudowie Lian Ti... Zasilacz chyba Myst 650W Mam jeszcze monitor HP 24 cale ale aż tak to go chyba na siłę nie będę uszczęśliwiał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Człowieku jak bym był pazerny to bym poprosił o ten sprzęt dla mnie jest lepszy niż to co teraz mam :wallbash: .Ale niedługo sprzedam moją maszynkę szwagrowi i coś sobie lepszego kupię mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To jeszcze super maszynka, myślę, że @smox ma o wiele gorszą. Niezwłocznie go powiadomię o Twojej propozycji. To miły gest, godny naśladowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nosz cholera wykasowałem ten temat ( za co notabene dostałem ochrzan od Malaksa ) ale zaraz sobie przypomnę. Gdybyś nie skasował to nie musiałbyś teraz myśleć.. ..@smox ma bardzo stary komputer kiedyś przesłał mi konfigurację, Twoja propozycja przypomina mi gest użytkowników AMK, którzy zbierali pieniądze na laptop dla Archary twórcy N Soljanki...chwali się Buber. Komp trafi do dobrego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 A tam, niech posłuży do wyższych celów a nie tylko maniakalnego grania , jak u mnie. A może jakby użytkownicy AMK w końcu uzbierali to by Archara wrócił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi