Jump to content

Chodzi o Smoxa.

Recommended Posts

Mi też się wydaje, że dynamiczne... A co do smox'a to również się martwię, niby nie znam go, ale jako ważna osoba forum powinna dla wszystkich wiele znaczyć. Zanim zarejestrowałem się tu obserwowałem życie forum i rzeczywiście kiedyś natknąłem się na jakąś wiadomość, że ów użytkownik ma problemy ze zdrowiem, dlatego i ja odczuwam zmarwietnie, mam nadzieję, że bezpodstawnie ;)

Edited by Radioaktywny

Smox zawsze wracał. Fakt że jakiś dłuższy czas go nie było na forum, z powodu internetu ale wrócił. Może na stk.pl wypytać jego znajomych, mogliby mieć numer do niego. Moim zdaniem wyjazd odpada, bo po prostu by o tym napisał że gdzieś wyjeżdża.

Edited by Agrael

Mam dobrą wiadomość, rozmawiałem z panią sołtys ze @smoxa miejscowości i poprosiłem ją o skontaktowanie się z nim. Czekam na kontakt od niego i mówiła, że nie słyszała, by zachorował lub coś innego. To dla mnie dobra wiadomość, bo fajny z niego chłop. Myślę, że @smox nie będzie miał żalu do mnie, że dopytuję się o niego wszędzie.

Wyjechać na pewno nie wyjechał bo by i mi napisał byłem z nim w stałym kontakcie i nic na temat wyjazdu nie mówił. narzekał tylko na zdrowie. Miejmy nadzieję że to tylko wina neta i nic poważnego. Orange ostatnio nawala ze swoim zasięgiem wiem bo ja mam także Orange i często braki w zasięgu. Pozdrawiam.

Chcę Was powiadomić, że w dniu dzisiejszym, rozmawiałem ze @smoxem, który ma się znakomicie i jest pełen energii życiowej. Otóż, przyczyną jego bumelanctwa (broń Boże dezercji), był jego niesforny, trochę podstarzały kompik. Jak by nie było, uradował mnie tą rozmową i przyrzekł, że się zamelduje, w pełnym rynsztunku, za parę dni. Tym telefonem, zakończył moją mękę z domysłami, a wlał czarę otuchy i zapału, w dalsze polonizowanie modów. No powiedzcie, czy to nie warto opić?

• Positive 5