jurek48 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Czy można się dowiedzieć w którym miejscu znajduje się drzewo ze schowkiem z SVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 W poście nr. 69 Czernobyl10 podał linka do świetnej strony z poradnikiem w postaci screenów - http://stalker-gaming.ru/forum/73-340-1 W twoim przypadku jest to pozycja 9 - Где искать СВД на Кордоне: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek48 Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Dzięki smox naprawdę dobre.Muszę się przyznać,że byłem na tym drzewie,ale jak to mówią 'ślepa babka w karty nie gra '. Nic nie zrozumiałem gdzie szukać tego snajpera.Proszę o podpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 "Wasilina znalazła najwygodniejszą pozycję, by wypatrzeć snajpera i to taką, by snajper niczego zauważył. Będzie zwracał uwagę na sytuację wewnątrz obozu i to na dole. Najlepiej, wleźć z naszego namiotu na długi sęk tego drzewa i skoczyć na dach domu, a dalej - na komin. Uwierz mi Szrama, Wasilina - bardzo rzadko się myli. Tam czekaj na snajpera. Na wypadek, gdyby snajper, tym razem, chciał zabić Fanata, udoskonaliliśmy jego pancerz, lecz oczywiście było by lepiej gdyby snajper nie wystrzelił. Prawdopodobnie snajper nadejdzie z Północnej, Północno-Zachodniej strony, bo na pewno zmieni pozycję. Południową stronę - sami będziemy kontrolować." To fragment spolszczenia. Stojąc na kominie patrz w kierunku piwnic, oczywiście za ogrodzeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek48 Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Dzięki smox.Próbuję pograć w tego moda czekając na spolszczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedyt Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 "Stojąc na kominie patrz w kierunku piwnic, oczywiście za ogrodzeniem." Siedzę i za cholerę nie mogę go dojrzeć. Czy śmierć Fanata ma wpływ na dalszą rozgrywkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Patrz przez lunetę Tygrysa. Ma namierzanie (pojawi się kwadratowy nawias jak w lornetce). Snajper będzie szedł od skupiska anomalii która jest dalej w prawo od bunkra Sidorowicza. Mała pomoc: Radzę celować mniej więcej w głowę, w korpus szkoda amunicji i czasu. Edited July 24, 2012 by cichy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedyt Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Dzięki Cichy- nie mam amunicji do Tygrysa, najpierw poszukam, potem wezmę misję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Amunicja jest w Tygrysie (10 szt.). Za pierwszym razem było za mało i też latałem jak kot z pęcherzem. Gada można załatwić również z RPG-7, celując na przemian lornetką i bronią.(nie działał mi strzał w Tygrysie bo nie podmieniłem w bin pliku - nieuwaga). Te 10 szt. powinno wystarczeć, celuj w głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedyt Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Gapa ze mnie- też nie podmieniłem pliku bin-dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucker64 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 (edited) Witam ! taki problem : Siedzę na kominie już 3 godziny z SVD przy oku , a snajpera jak nie ma - tak nie ma! Jak długo jeszcze mam czekać ? po jakim czasie on się pojawi ? Edited August 28, 2012 by Trucker64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Snajper powinien się pojawić zaraz po zakończeniu rozmów przez radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Włazisz na domek, potem na komin i zaczyna się wymiana wiadomości na czerwono. Po tym patrz przez celownik i przeciwnik podświetli Ci się w czerwonych nawiasach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Aby zabrać SWD z drzewa w placówce wojskowej, najłatwiej na nie wejść, idąc nie zgodnie z przewodnikiem na dach, ale z płyt skaczemy na płot i po drucie kolczastym dochodzimy do rzewa, a tam skok na drzewo bezproblemowy i dotarcie do plecaka też łatwe. W chodzeniu po płocie pomaga celownik pistoletu, lub znacznik lornetki. A snajper pojawił się tam gdzie pokazuje wcześniejszy ( w spilerze ) skrin cichego zaraz po słowach " nie przeciągajcie" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts