smox Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Mam takie pytanie - czy giną wam rzeczy pozostawione w skrzyniach lub znikają z plecaka? Mnie najpierw zniknął SWD pozostawiony w skrzyni w Barze. Następny zniknął zestaw naprawczy z plecaka, a teraz lornetka. Czy tak na być, czy u mnie coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mnie zginął SWD i parę innych klamotów ze skrzyni w bunkrze Sidorowicza. Polatałem po wiosce i okazało się że moje rzeczy ma Mądrala- po prostu zabrał sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Tygrysa też mi podprowadzili. Zestawu naprawczego nie wypuszczam ze swojego plecaka. Tak było w wersji Rus i tak mam w wersji PL. Widocznie taki urok moda (choć jest to wkurzające). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Tak ...właśnie bardzo mi podniosło ciśnienie bo zniknął Val i amunicja ze schowka...co ciekawe zniknął śpiwór, a tego się nie odkłada. Rzeczy mogą ginąć bo złodzieje grasują to rozumiem, ale śpiwór w jaki sposób.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie miałem problemów ani ze śpiworem, ani z dobrymi artami. Zostawiłem w Barze część zdobyczy z Klondaika i wszystko leży. Miotacz Striełoka, Hostel (szt.2) i inne fajne zabawki nie "zmieniły" właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może założyć schowek w niedostępnym miejscu jak w TŚ2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 U mnie sytuacja częściowo się wyjaśniła, otóż rzeczy z plecaka mi nie zginęły (śpiwór, zestaw naprawczy). Po prostu wziąłem raz rzeczy z trupa i wywaliło mi z plecaka. Pozbierałem, ale jak się okazało nie wszystko. Po ponownej wizycie na tej lokacji reszta fantów leżała sobie w tamtym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czyli w tym modzie jest też wypadanie rzeczy z plecaka jak w Soliance ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tak, rzeczy z plecaka wypadają jak chcesz zabrać za dużo. Można zwiększyć udźwig, ale nic to nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 To nawet dobrze że wypadają...doskonale zabezpieczenie przed siłaczami. Swoją drogą dobrze pomyślane bo poza tym że przedmiot spada na ziemię pojawia się wiadomość...masz max. zapełniony plecak. Szrama to bardzo dobry i warty uwagi mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 http://stalkerteam.pl/topic/2584-udzwig-postaci-wypadanie-rzeczy-z-plecaka/page__hl__+wypadanie%20+rzeczy%20+plecaka#entry28013 W Soljance był na to sposób... Przeszperałem gamedate/script ale nie znalazłem nic w stylu ded_moroza :) To trochę kłpotliwe jak w Soli.... Wy Panowie Moderatorzy macie większą wiedzę....może poszperacie ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam. Plecak w tym modzie ma ograniczoną liczbę punktów pojemności, a przedmioty podzielone są na grupy objętościowe. W pliku "gamedata/skripts/restriction_stock.script" możemy zmienić objętość plecaka i ilość punktów dla poszczególnych grup. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Tylko jak to zrobić....? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Link do poprawki na wypadanie rzeczy z plecaka...http://stalkerteam.p...otu-szramy-cz1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tylko jak to zrobić....? :) Ja u siebie zrobiłem tak: [] Udźwig postaci zwiększony znanym sposobem do 250kg. Plik -> "gamedata/skripts/restriction_stock.script" zmieniłem tak: InvStat = 0 InvMax = 250 ;- ustawić tyle ile chcesz ------------------------ IdPistol = 0 IdAutomat = 0 IdOutfit = 0 ------------------------ Medk = 1 Arts = 1 OutA = 1 OutB = 1 WpnA = 1 WpnB = 1 WpnC = 1 WpnD = 1 I wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nowa wersja patcha poprawiającego udźwig i wypadanie do pobrania z linka w temacie "Inne patche..." Dzięki Andre Woz za podsunięcie pomysłu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi