Vorenus Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Po pojawieniu się Błyskawicy w grze spotykamy się z przedmiotami które są z innego wymiaru. Znajdziemy modyfikowaną amunicję i różne inne przedmioty, w pewnym momencie Błyskawica powie Striełokowi, żeby wrzucał je w teleport przy którym przebywa. Teleport nie przyjmuje amunicji a za resztę izomorfów daje rzadkie artefakty, broń i inne rzeczy. Pozbywaliście się wszystkich posiadanych izomorfów czy zostawiliście jakieś z przeczuciem że przydadzą się do ew. dopełnienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasork Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 mam amunicję do strzelby. Zastanawiałem się do czego może by potrzebna więc postanowiłem je zatrzymac. A tą amunicję znalazłem w jakimś trupie przed spotkaniem z błyskawicą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Panowie, aby zagrać z dopełnieniem konieczna jest nowa gra ..nie ma więc znaczenia co zrobicie z tym sprzętem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasork Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Bu... Przestań szeżyc defektyzm! Ale trudno. Zacznę kolekcjonowa. I tak kolekcjonuje kilka przedmiotów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Ciągle wierzę, że Archara pomyśli o tych co wiernie brnęli w 19.04 do zakończenia i zagramy w dopełnienia na starych savach... Co do kolekcjonowania to wersje bez spolszczenia w które grałem oczywiście bez jakiegokolwiek poradnika nauczyły mnie chomikowania. Gdybym pokazał Wam moje skrzynki i plecaki w Barze... Może wyślę Wam sava i sami zobaczycie? Izomorfy to świetny pomysł, ożywiły grę i dostała drugą młodość, niestety trafiam cały czas na błędy i nie idę do przodu z fabułą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Muszę Cie zmartwić - taka opcja nie jest w ogóle brana pod uwagę a nawet nie jest możliwa po prostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts