gucio46 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Jak to wyglada czekam na bagnie( tam gdzie kusza) i nic mnie nie atakuje może to nie to miejsce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Wystarczy jak podniesiesz kuszę, to diabelstwo pojawia się po tym. P.S Uwaga na karaluchy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio46 Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 Kusze podniosłem nocą a w dzień wróciłem na bagno może o to chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Prawdopodobnie tak. Dziadek Szczukar mówi, że potwór w nocy śpi. Wczytaj zapis z wejścia na lokację, prześpij się do rana i pogadaj z Dziadkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 @gucio46, jak tam zajdziesz w dzień, to koniecznie wejdź do wody, to się pojawi. U mnie też go nie było, bo stałem na kamieniu, by mieć większe szanse powodzenia w jego likwidacji i nie pojawiał się. Po wejściu do wody, w pobliżu gdzie była kusza - w mgnieniu oka zjawił się. Spróbuj tak, jak nie będzie go nadal, to wczytaj zapis z przed rozmowy z Dziadkiem. Jak to zrobisz, to wypij gorzałę z Sidorem, po skończeniu libacji, powinna nastąpić emisja - nie wiem, czy u innych tak było, ja miałem. Po tym idź spokojnie do Dziadka i z Dziadkiem zasuwaj po strzały, a resztę po zabraniu strzał, zrobisz tak, jak pisałem wcześniej - łap kuszę i jeśli jest dzień, to musisz się nieźle nagimnastykować, by ten dziwoląg padł. :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio46 Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 Zrobiłem tak jak pisaliscie ,czym to i jak zabić dwie rpg wladowalem zanim zginełem ale nie on, macie jakis sposób ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedyt Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Ja go załatwiłem miotaczem ognia bez problemu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 He he a Camo 12.... Rozwala gada ,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts