Buber Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Żeby nie było , że sie rozmyśliłem i robię sobie trampka z gęby , już mnie samego męczy to czekanie , więc wysyłam kurierem. @smox, daj mi na pw z łaski swojej dokładny adres. Z poważaniem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Cześć Buber Cieszę się, że nie zmieniłeś zadania. Wielkie dzięki Ci za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 No...i mogłem tak od razu załatwiać, w czwartek wyjeżdza bus z Oslo ,ale cos mi się wydaje że na weekend nie dojedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Poczekam. Tyle czasu "jechałem" na kiepskim kompie, to jeszcze te parę dni wytrzymam. Przez ten czas ściągnę kilka większych modów do których nawet nie startowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 W końcu dzięki Buberowi Smox nie będzie miał przerw technicznych na forum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 No...i mogłem tak od razu załatwiać, w czwartek wyjeżdza bus z Oslo ,ale cos mi się wydaje że na weekend nie dojedzie.No i nie dojechał. Do dzisiaj nie dojechał i już pewnie nie dojedzie Nie mam pretensji, trudno, różnie w życiu bywa. Bardzo za to pozytywnie zaskoczył mnie @Metek58, bez zbytniego gadania przysłał mi płytę główną z procesorem, zasilacz i RAM. Złożyłem sobie z tego całkiem przyzwoity komputer. Dzięki Mietek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Nie ma sprawy, w życiu trzeba sobie w miarę pomagać. Tak, przyznaję, wysłałem @smoxowi całość, tylko obudowy nie wysyłałem. Nie mogłem już patrzeć na czyjeś obietnice. Jeśli by i mi nie wypaliło, to napisałbym kilka słów do kolegi, że to i tamto, zapewne by zrozumiał. Nie myślcie, że mi się przelewa, nic takiego. Dałem to od serca i wiem, że dobrze uczyniłem, a to najważniejsze. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nati20 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Zwykle widywałam jak po wymianie grafiki ludzie sprzedają je za śmieszne pieniądze i tu miłe zaskoczenie że ktoś z dobrego sera a nie na pokaz pomaga koledze z którym łączy go wspólne zainteresowanie. Gdyby nie to że jestem za głupia na takie wymiany sama bym zmieniła grafikę ale chyba poszukam kogoś kto się zna bo mój 6 letni komputer też niedomaga, 128mb grafiki to już historia... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Nati20 - wymiana karty graficznej nie jest skomplikowana. Wystarczy odłączyć kabel z tyłu (biegnący do monitora), odkręcić dwie śrubki mocujące kartę, odłączyć zasilanie i wyjąć kartę. Właściwie, to dobrze jest co jakiś czas wyjąć kartę i dokładnie ją wyczyścić. Dobrze sprawdzają się w tym stare odkurzacze, posiadające wylot sprężonego powietrza z tyłu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 Brawo @Nati20 , rozszyfrowałaś moje intencje. Ręce same składają się do braw . Chciałem tylko nabić trochę reputacji . Ale moja zszargana opinia na coś się przydała, ja zacząłem akcje, ktoś inny skończył , liczy się cel. Nie ma tego złego. :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Pora odświeżyć temat Właśnie otrzymałem paczkę od @Bubera Podzespoły, chociaż mają kilka lat, to i tak są lepsze niż moje, kupione w tym roku. Bardzo dziękuję @Buber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 Jakby to powiedzieć, sprawa honorowa. Nie przedawniła się 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Nawet już widziałem zdjęcia. Czadersko wygląda RAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Dostałem pozwolenie od @smox nie wytrzymam i coś zapowiem Oczekuję na kartę ASUS GTX 1060 6GB DUAL i myślę że do końca tygodnia do mnie z DALEKA dotrze: Jak już będę miał kartę w łąpkach napiszę dlaczego akurat w tym wątku o tym piszę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 No to świetnie @OldMan GTX 1060 6 GB, to dobra karta i nie piszę tak, bo też mam taką. Po prostu widzę w grach co ta karta potrafi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Gdybym grał tylko w STALKER`a to moja GTX 760 2GB też by wystarczyła. Ale jak przy WOLFENSTEIN 2 zaczęła się pocić i osiągać 98 stopni no to już za cienko. Nowa karta tym bardziej się przyda, że nadchodzi nowe METRO. Oj będzie się działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts