Jump to content

Komp dla Smoxa

Buber

Recommended Posts

• 8 months later...

No...i mogłem tak od razu załatwiać, w czwartek wyjeżdza bus z Oslo ,ale cos mi się wydaje że na weekend nie dojedzie.

No i nie dojechał. Do dzisiaj nie dojechał i już pewnie nie dojedzie  :sad: Nie mam pretensji, trudno, różnie w życiu bywa. Bardzo za to pozytywnie zaskoczył mnie @Metek58, bez zbytniego gadania przysłał mi płytę główną z procesorem, zasilacz i RAM. Złożyłem sobie z tego całkiem przyzwoity komputer. Dzięki Mietek :biggrin:

Nie ma sprawy, w życiu trzeba sobie w miarę pomagać. Tak, przyznaję, wysłałem @smoxowi całość, tylko obudowy nie wysyłałem. Nie mogłem już patrzeć na czyjeś obietnice. Jeśli by i mi nie wypaliło, to napisałbym kilka słów do kolegi, że to i tamto, zapewne by zrozumiał. Nie myślcie, że mi się przelewa, nic takiego. Dałem to od serca i wiem, że dobrze uczyniłem, a to najważniejsze.

• Positive 11

Zwykle widywałam jak po wymianie grafiki ludzie sprzedają je za śmieszne pieniądze i tu miłe zaskoczenie że ktoś z dobrego sera a nie na pokaz pomaga koledze z którym łączy go wspólne zainteresowanie. Gdyby nie to że jestem za głupia na takie wymiany sama bym zmieniła grafikę ale chyba poszukam kogoś kto się zna bo mój 6 letni komputer też niedomaga, 128mb grafiki to już historia...

• Positive 1

Nati20 - wymiana karty graficznej nie jest skomplikowana. Wystarczy odłączyć kabel z tyłu (biegnący do monitora), odkręcić dwie śrubki mocujące kartę, odłączyć zasilanie i wyjąć kartę. 

Właściwie, to dobrze jest co jakiś czas wyjąć kartę i dokładnie ją wyczyścić. Dobrze sprawdzają się w tym stare odkurzacze, posiadające wylot sprężonego powietrza z tyłu. 

• 2 months later...

Brawo @Nati20 , rozszyfrowałaś  moje intencje. Ręce same składają się do braw . Chciałem tylko nabić trochę reputacji .

Ale moja zszargana opinia na coś się przydała, ja zacząłem akcje, ktoś inny skończył , liczy się cel. Nie ma tego złego. :thumbsup:

• 4 years later...

Dostałem pozwolenie od @smox nie wytrzymam i coś zapowiem :) 
Oczekuję na kartę ASUS GTX 1060 6GB DUAL i myślę że do końca tygodnia do mnie z DALEKA dotrze:

i-asus-geforce-gtx-1060-dual-oc-6gb-dualgtx1060o6g.thumb.jpg.dd6b87683ccdac4067e18f1838767661.jpg

Jak już będę miał kartę w łąpkach napiszę dlaczego akurat w tym wątku o tym piszę :) 

• Positive 1

Gdybym grał tylko w STALKER`a to moja GTX 760 2GB też by wystarczyła. Ale jak przy WOLFENSTEIN 2 zaczęła się pocić i osiągać 98 stopni no to już za cienko.
Nowa karta tym bardziej się przyda, że nadchodzi nowe METRO. Oj będzie się działo :)