Buber Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Żeby nie było , że sie rozmyśliłem i robię sobie trampka z gęby , już mnie samego męczy to czekanie , więc wysyłam kurierem. @smox, daj mi na pw z łaski swojej dokładny adres. Z poważaniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Cześć Buber Cieszę się, że nie zmieniłeś zadania. Wielkie dzięki Ci za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No...i mogłem tak od razu załatwiać, w czwartek wyjeżdza bus z Oslo ,ale cos mi się wydaje że na weekend nie dojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Poczekam. Tyle czasu "jechałem" na kiepskim kompie, to jeszcze te parę dni wytrzymam. Przez ten czas ściągnę kilka większych modów do których nawet nie startowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W końcu dzięki Buberowi Smox nie będzie miał przerw technicznych na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No...i mogłem tak od razu załatwiać, w czwartek wyjeżdza bus z Oslo ,ale cos mi się wydaje że na weekend nie dojedzie.No i nie dojechał. Do dzisiaj nie dojechał i już pewnie nie dojedzie Nie mam pretensji, trudno, różnie w życiu bywa. Bardzo za to pozytywnie zaskoczył mnie @Metek58, bez zbytniego gadania przysłał mi płytę główną z procesorem, zasilacz i RAM. Złożyłem sobie z tego całkiem przyzwoity komputer. Dzięki Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie ma sprawy, w życiu trzeba sobie w miarę pomagać. Tak, przyznaję, wysłałem @smoxowi całość, tylko obudowy nie wysyłałem. Nie mogłem już patrzeć na czyjeś obietnice. Jeśli by i mi nie wypaliło, to napisałbym kilka słów do kolegi, że to i tamto, zapewne by zrozumiał. Nie myślcie, że mi się przelewa, nic takiego. Dałem to od serca i wiem, że dobrze uczyniłem, a to najważniejsze. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zwykle widywałam jak po wymianie grafiki ludzie sprzedają je za śmieszne pieniądze i tu miłe zaskoczenie że ktoś z dobrego sera a nie na pokaz pomaga koledze z którym łączy go wspólne zainteresowanie. Gdyby nie to że jestem za głupia na takie wymiany sama bym zmieniła grafikę ale chyba poszukam kogoś kto się zna bo mój 6 letni komputer też niedomaga, 128mb grafiki to już historia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nati20 - wymiana karty graficznej nie jest skomplikowana. Wystarczy odłączyć kabel z tyłu (biegnący do monitora), odkręcić dwie śrubki mocujące kartę, odłączyć zasilanie i wyjąć kartę. Właściwie, to dobrze jest co jakiś czas wyjąć kartę i dokładnie ją wyczyścić. Dobrze sprawdzają się w tym stare odkurzacze, posiadające wylot sprężonego powietrza z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Brawo @Nati20 , rozszyfrowałaś moje intencje. Ręce same składają się do braw . Chciałem tylko nabić trochę reputacji . Ale moja zszargana opinia na coś się przydała, ja zacząłem akcje, ktoś inny skończył , liczy się cel. Nie ma tego złego. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pora odświeżyć temat Właśnie otrzymałem paczkę od @Bubera Podzespoły, chociaż mają kilka lat, to i tak są lepsze niż moje, kupione w tym roku. Bardzo dziękuję @Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jakby to powiedzieć, sprawa honorowa. Nie przedawniła się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Nawet już widziałem zdjęcia. Czadersko wygląda RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Dostałem pozwolenie od @smox nie wytrzymam i coś zapowiem Oczekuję na kartę ASUS GTX 1060 6GB DUAL i myślę że do końca tygodnia do mnie z DALEKA dotrze: Jak już będę miał kartę w łąpkach napiszę dlaczego akurat w tym wątku o tym piszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No to świetnie @OldMan GTX 1060 6 GB, to dobra karta i nie piszę tak, bo też mam taką. Po prostu widzę w grach co ta karta potrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Gdybym grał tylko w STALKER`a to moja GTX 760 2GB też by wystarczyła. Ale jak przy WOLFENSTEIN 2 zaczęła się pocić i osiągać 98 stopni no to już za cienko. Nowa karta tym bardziej się przyda, że nadchodzi nowe METRO. Oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi