malakas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tutaj będziemy wstawiać znalezione błędy....Pierwsze dwa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To świetnie, fachowo i tak jak trzeba, z sugestią, jak miałoby wyglądać po poprawce. Inni, jakby nie wiedzieli, to @malakas dał przykład, jak powinno mniej więcej wyglądać zgłoszenie błędu. Proszę o podawanie następnych, jeśli takowe będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Znalazłem opis celownika - trzeba klepnąć kilka spacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dziękuję za wstawianie błędów. Wstawiający zostaną nagrodzeni tak jak testerzy i zyskają moją wdzięczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mały błąd...brak nazwy postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Naprawiłem ten błąd w patchu 0.1, ale by ta nazwa (Ksywka) wyświetlała się poprawnie, trzeba zacząć nową grę po wgraniu patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Co prawda bez fotki, ale mam uwagę. Jest w grze postać na przejściu do DM Iwanowiec-starszy...jeżeli można to zastąpić na ... Iwanowiec-senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie ma problemu @Malakas, będzie Iwanowiec- senior. Mam problem z tym - bar_zulus_start_0, od 0 do 4. Nie wiem o co chodzi. Na szczęście ta rozmowa nie ma wpływu na przebieg gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Małe braki...umknęło w encyklopedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzięki @Malakas, co prawda pliku - encyclopedia_vehicles.xml - nie ma w wersji 1.4, ale poprawić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dwa małe błędy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi