apg2312 Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Mam z zestawem naprawczym znalezionym na Agropromie mały problem. Z bronią owszem, działa znakomicie, ale nie naprawia w ogóle żadnych kombinezonów, chociaż ma opcje naprawy. Tak ma być ? Czy zdążyłem już coś pokopać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Zostało to zgłoszone do głównego rozwiązywacza problemów i ruskobrzmiącychmodówżercy Yurka. Prawdopodobnie zostanie to naprawione z nowym patchem do polonizacji. Ale to jest zestaw naprawczy do broni (chodzi mi o nazwę) więc nie powinien naprawiać kombinezonów z definicji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Tak ma być ? Czy zdążyłem już coś pokopać ? Na chwilę obecną raczej tak jest..nie naprawia kombinezonów..działa doskonale z bronią, ale nie radzi sobie z kombinezonem. Nic nie skopałeś. // Jeszcze mała uwaga...Kombinezon tanio naprawia Sidorowicz po wypiciu z nim gorzały 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted August 25, 2012 Author Report Share Posted August 25, 2012 (edited) @ LordDino - sorry, ale się mylisz :P Nie pisze nic, że zestaw naprawczy TYLKO do broni :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us @ malakas - wiem :) jeszcze tańszy był Sacharow, ale jak stoi na Kordonie, to już nic nie naprawia. Co ciekawe, jest dialog z odzombikowanym (czy może raczej odzombionym) Kutwą, że będzie miał spory asortymant towarów + będzie naprawiał sprzęt, ale przy kilku odwiedzinach na MW nic z tego nie robi. To samo mechanik Wolności - można dać mu wódkę i dostać celownik, ale nic nie naprawia, nawet miotacza ognia Wkręta nie nabija... Edited August 25, 2012 by apg2312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Właśnie też to zauważyłem miałem to zgłosić Yurkowi z ostatnią porcją materiału. Z zestawem mogłem się mylić choć bym głowę dał, że był tylko do broni. No cóż nikt nie jest nieomylny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 apg2312 - w jakim momencie ten zestaw pojawia się na Agropromie? Które to wejście i przy jakim zadaniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Po rozmowie z mechanikiem Czystego Nieba na Agropromie, daje on wskazówki co do położenia schowków Striełoka - w jednym z nich jest zestaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 To jeszcze podpowiedz, kiedy Czyste Niebo zajmie Agroprom? Mam Pegaza do naprawienia, schowanego właśnie tam. Ale czekam na poprawkę jego możliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Nie z mechanikiem Czystego Nieba (to nie ten mod i nie ta wersja gry), tylko z rusznikarzem Nieukiem, który dołącza później do grupy Tango. Dowiadujemy się o nim od Dimaka z Grupy Tango po obronie wioski kotów i posterunku na Kordonie. Edited August 27, 2012 by apg2312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) Nie z mechanikiem Czystego Nieba (to nie ten mod i nie ta wersja gry), tylko z rusznikarzem Nieukiem, który dołącza później do grupy Tango. Dowiadujemy się o nim od Dimaka z Grupy Tango po obronie wioski kotów i posterunku na Kordonie.Nieuk wywodzi się z Czystego Nieba i chodzi w ich wdzianku (co jest w dialogach). Doskonale wiem jaki to mod i jaka wersja gry. Edited August 27, 2012 by cichy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Dobra, dobra, nie wadżcie się. Idę do Baru, to poszukam Nieuka. Na szczęście musiałem powtórzyć grę i Pegaza mam na sobie. Jeszcze działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts