apg2312 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mam z zestawem naprawczym znalezionym na Agropromie mały problem. Z bronią owszem, działa znakomicie, ale nie naprawia w ogóle żadnych kombinezonów, chociaż ma opcje naprawy. Tak ma być ? Czy zdążyłem już coś pokopać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zostało to zgłoszone do głównego rozwiązywacza problemów i ruskobrzmiącychmodówżercy Yurka. Prawdopodobnie zostanie to naprawione z nowym patchem do polonizacji. Ale to jest zestaw naprawczy do broni (chodzi mi o nazwę) więc nie powinien naprawiać kombinezonów z definicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak ma być ? Czy zdążyłem już coś pokopać ? Na chwilę obecną raczej tak jest..nie naprawia kombinezonów..działa doskonale z bronią, ale nie radzi sobie z kombinezonem. Nic nie skopałeś. // Jeszcze mała uwaga...Kombinezon tanio naprawia Sidorowicz po wypiciu z nim gorzały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) @ LordDino - sorry, ale się mylisz :P Nie pisze nic, że zestaw naprawczy TYLKO do broni :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us @ malakas - wiem :) jeszcze tańszy był Sacharow, ale jak stoi na Kordonie, to już nic nie naprawia. Co ciekawe, jest dialog z odzombikowanym (czy może raczej odzombionym) Kutwą, że będzie miał spory asortymant towarów + będzie naprawiał sprzęt, ale przy kilku odwiedzinach na MW nic z tego nie robi. To samo mechanik Wolności - można dać mu wódkę i dostać celownik, ale nic nie naprawia, nawet miotacza ognia Wkręta nie nabija... Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Właśnie też to zauważyłem miałem to zgłosić Yurkowi z ostatnią porcją materiału. Z zestawem mogłem się mylić choć bym głowę dał, że był tylko do broni. No cóż nikt nie jest nieomylny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 apg2312 - w jakim momencie ten zestaw pojawia się na Agropromie? Które to wejście i przy jakim zadaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Po rozmowie z mechanikiem Czystego Nieba na Agropromie, daje on wskazówki co do położenia schowków Striełoka - w jednym z nich jest zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To jeszcze podpowiedz, kiedy Czyste Niebo zajmie Agroprom? Mam Pegaza do naprawienia, schowanego właśnie tam. Ale czekam na poprawkę jego możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie z mechanikiem Czystego Nieba (to nie ten mod i nie ta wersja gry), tylko z rusznikarzem Nieukiem, który dołącza później do grupy Tango. Dowiadujemy się o nim od Dimaka z Grupy Tango po obronie wioski kotów i posterunku na Kordonie. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie z mechanikiem Czystego Nieba (to nie ten mod i nie ta wersja gry), tylko z rusznikarzem Nieukiem, który dołącza później do grupy Tango. Dowiadujemy się o nim od Dimaka z Grupy Tango po obronie wioski kotów i posterunku na Kordonie.Nieuk wywodzi się z Czystego Nieba i chodzi w ich wdzianku (co jest w dialogach). Doskonale wiem jaki to mod i jaka wersja gry. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dobra, dobra, nie wadżcie się. Idę do Baru, to poszukam Nieuka. Na szczęście musiałem powtórzyć grę i Pegaza mam na sobie. Jeszcze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi