Jump to content

Fatal po kilku dniach nie odpalania gry (moda)

Recommended Posts

Nie mogę odpalić żadnego save,próbowałem zmieniac rozdzielczości i ustawienia.Nie wiem co się stało,nie odpalałem Szramy ponad tydzień i bummm,padł.

:sad:

FATAL ERROR

[error]Exp[b][/b]ression	: it!=WeatherCycles.end()
[error]Function	 : CEnvironment::SetWeather
[error]File		 : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daEnvironment.cpp
[error]Line		 : 133
[error]Description : Invalid weather name.
[error]Arguments	 : amk_clear_clear_12

Błagam nie napiszcie tylko że muszę zaczynać od początku :ohmy:

Tak,mam ten dodatek :sad: .Miałem wątpliwości czy faszerować tego moda tyloma dodatkami ale w końcu nafaszerowałem i mam nauczkę.Mam nadzieje że nie zdublowałem posta zgłaszając taki błąd skoro piszesz że już był zgłaszany.Poszperaj @cichy z łaski swojej jak możesz i masz czas,bedę wdzięczny.

Już za póżno @scigacz :sad: , przeinstalowałem moda i próbuję grać na seavach podesłanych od @cichego,od momentu w którym byłem w mojej grze.Jest masa błedów z którymi nie moge się wciąć w grę.Teraz np.nie mogę zmienić typu ammo do Ak bo wywałka.Szacun dla @cichego że chciał mi pomóc ale chyba takie granie na seavach od kogoś powoduje mnóstwo błędów w modzie. Chyba zacznę od początku bo mam nerwówkę z tą sytuacją.

Postawienie od nowa jest najlepszym rozwiązaniem. Ciągłe błędy i wyloty tylko zniechęcaja i wkurzają. Ten mod jest bardzo stabilny. Wyloty mam bardzo rzadko i naprawdę przyjemnie się w niego gra. Postaw moda od nowa wg instrukcji, nie instaluj na razie dodatku SCREAM, zagraj na czystym modzie, i nie zapomnij na koniec o instalacji najnowszego patcha do polonizacji (07) ;)

• Positive 1