Jaco Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) dobrze że jest na końcu wzrostu a nie samo cm ... :devil: hehe 174 cm jak Pele i się nie wstydzę :P oj jednak wzrok mnie mylil i jest sam wzrost bez podtekstu ;) Edytowane 22 Września 2012 przez Jaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Prawie pół wieku temu ( prawdziwe! ), to miałem 178 cm i wagę niewiele ponad 60kg. A że, siwe włosy dużo ważą, to teraz mam 82 kg i wzrost zmalał do 176 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ta długość mnożona razy trzy daje długość Waszego "kałasza" A ta długość "kałasza" co wychodzi, to rozładowanego, czy gotowego do strzału? A że, siwe włosy dużo ważą, to teraz mam 82 kg i wzrost zmalał do 176 cm. Popatrz, jakie ta fizyka figle płata, mnie to z kolei w miarę ubywania włosów przybywało kilogramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Co dotyczy nosa, to jak z wystawawą w sklepie. W środku niewiele, za to na wystawie multum. Gdyby mnożnik był prawdziwy, to niektórzy musieliby go pod krawatem chować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A ten krawat i długość to mi też taki żarcik przypomniały: Ostatnie kilkaset metrów maratonu, biegacze wpadają na stadion, gdzie jest meta. Gościu na trybunach wykrzykuje podekscytowany do drugiego, stojącego obok: Panie, ja stawiam dwie stówki na tego w czerwonym krawacie! Drugi podnosi do oczu małą lornetkę teatralną i z uśmiechem koryguje: Panie, to nie krawat, to język! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wunderbaum Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak patrzę na ten temat, to dziwnie się czuję. 170 cm (może 171) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 199 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 178 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 186 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mi tam w dowodzie pisze, że mam 181 cm. - jestem z tego powodu zadowolony - nie za mało i nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Cóż za zapytanie? Mam kilometr wzrostu i "hektar zarostu". Samiec przed Alfa to ja!!! :EJestem wysoki choć tylko w dowodzie (osobistym) wiem że przekroczyłem 170 cm choć nie do końca wiem o ile. Czytając jednak napis na dokumencie zwanym osobistym zawsze się dyskretnie podśmiewam. :P Gdybym mógł wybierać chciałbym mieć te 180 cm. Jako że wybierać nie mogę wziąłem wzrost razem z kolorem oczu i nie płaczę.No dobra może czasami ;E EDIT: pisownia - jedna poprawka. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez vranorvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi