pacjent1972 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Więc skoro lecimy już dramaty to może ___ 127Godzin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Więc aby zakończyć dzień mocnym akcentem,polecam film La Horda,film dla miłośników Zombi. http://www.youtube.com/watch?v=q9xn7mp6bjk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Kino azjatyckie ma klimat, oto kilka tytułów. -Strasznie; -Kot; -Kobieta z rozciętymi ustami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) @czernobyl10,możesz podać jakiś link do filmu ,,strasznie'' ? bo nie moge znaleśc. Edytowane 1 Października 2012 przez cloudpol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) @up- może miał na myśli 'Straszny film' ;) Niektóre z podanych poniżej oglądałem: Nocna Szychta 1408 Mgła Hellraiser Candyman Omen 11-11-11 13 Duchów 13 Hours in a Warehouse 2002 28 dni później 28 tygodni później 30 dni mroku 5 dziewczyn 666 The Beast 7eventy 5ive 9 żyć Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D Actress Apocalypse Acts of Death / Final Curtain, The After.Life Eksperyment SS -Eksperyment SS 2: Czarne słońce Wstrząsy (1990) Coś (1982) Powrót do miasteczka Salem (1987) Mucha (1986) Egzorcysta (1973) Plazma (1988) Kleszcze (1993) W sieci zła (1998) I stanie się koniec (1999) The Devil Inside / Demony (2012) ze zwierzętami: Pająki: Arachnid - pajęczyna śmierci Atak pająków Arachnofobia Pająki z 2000 roku Pająki 2 z 2001 roku Królestwo pajaków Węże: Węże w samolocie Węże w pociągu Anakonda Anakondy: Polowanie na Krwawą Orchideę Anakondy:Krwawe ślady Anakonda 3:Potomstwo Boa z 2001 roku Boa kontra Pyton Grzechotniki Bezlitośni zabójcy Rekiny: Polowanie na rekina Piekielna głębia Szczęki Ostatni rekin Rekin w Wenecji Rekiny grozy Bestie z morza Bestie z morza powracają Atak rekinów: Megalodon Rekiny - strefa śmierci Ocean strachu Niebezpieczne wody – atak rekinów 12 dni grozy Błękitny demon Zabójcza głębia Malibu-Atak rekinów Shark Swarm Krwiożercze szczeki Mrówki: Mrówki w samolocie Mordercze mrówki Pszczoły: Śmiercionośny rój Rój Plaga Psy: Rasa Cujo Morderczy przyjaciel Rottweiler Krokodyle: W paszczy krokodyla Krokodyl zabójca z 2000 roku Krokodyl zabójca z 1989 roku Krokodyl zabójca 2 z 1990 roku Lake Placid Aligator Zabójca/Rogue Aligator II: Mutacja Szczury: Szczury z 2002 roku Szczury z 2003 roku Szczury z 1971 roku Szczury: Noc grozy! Oraz: Krwiożercza małpa Tygrys ludojad Cmentarne wrota Pirania 3D Ptaki Ptaki 2 Noc nietoperzy Nietoperze: krwawe żniwa Nietoperze z 1999 roku Mucha Kot z 2001 roku Ślimaki Zemsta niedżwiedzicy Grizzly Park Orka-Wieloryb zabójca Poza tym, warto zajrzeć tutaj żeby być na bieżąco: http://horror.com.pl/ EDIT: Yurek (02.10.2012) Ten ostatni link podał już wcześniej pacjent1972 w poście nr 40 w tym temacie ;) Nie trzeba powtarzać :D Edytowane 2 Października 2012 przez Yurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maiłem tak przetłumaczony tytuł ale poprawny tytuł to "Upiór" i Kot... Kolejne dwa ciekawe filmy z http://www.exsite.pl...tyckie/page/18/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Dzięki czarnobyl10,już myślałem ze mnie olejesz ,podoba mi się pomysł podawania filmów w formie zdjęć oto moje propozycje: Król Trupiogłowy: Abominable : Przy okazji mam prośbe,jakby ktoś miał Horrory z Potworami w roli głównej,to niech tu zamieści :) Edytowane 2 Października 2012 przez cloudpol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleandro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 http://www.filmweb.pl/film/Dead+Space%3A+Downfall-2008-490819 http://www.filmweb.pl/film/Dead+Space%3A+Aftermath-2011-534601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) KONKURS! Na Najlepszy film Grozy. Przez tydzień od momentu założenia tego wątku,proponowaliście wiele preferowanych przez siebie filmów grozy,tak sobie pomyślałem aby zrobic konkurs na najlepszy film grozy,chcem aby każdy z was umieścil tutaj po 2 nominowane przez siebie filmy,wiem że ciężko jest wybrać te dwa najlepsze,ale chodzi o zabawe,bo bez was jej nie będzie,nagród żadnych nie niema,ale będzie zabawa,i satysfakcja że jego film,cieszy się największą popularnościa na forum.Oto kilka zasad do konkursu. 1-Nominujemy po 2 filmy 2-Nie głosujemy na swoje filmy,tylko innych użytkowników. 3-Oddajemy jeden głos na film, który wam się podoba najbardziej i jeden głos na film,który zrobił na was najmniejsze wrażenie. 4-Głosowanie rozpoczniemy, od momentu kiedy umieszczę listę nominowanych wszystkich filmów,i pierwszy zagłosuje. 5-Głosowanie będzie wyglądało tak: np.OBCY-PLUS PREDATOR-MINUS 6-Za ,,PLUS'' są 2 punkty, a ża ,,MINUS'' będzie odjęty jeden. 7-O zbliżającym się koncu głosowania,poinformuje was na forum. Zaczne jako pierwszy: Nominowane filmy: OBCY : 8 pasażer nostromo Paranormal Activity część 1 // nie korzystamy z białej czcionki ponieważ jest niewidoczna na podstawowej skórce forum Edytowane 4 Października 2012 przez cloudpol 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja mam małą uwagę...uważam że Obcy i Predator nie mieszą się w gatunku horror. // Plus za konkurs ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nominacja przypada dla : Omen Mgła (może to nie jest jakiś "straszny " horror ale podobała mi się jego "otoczka", chodzi mi o ten z 1980r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleandro Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nominuje : Resident Evil Świt Żywych Trupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Lśnienie Widmo (2004) A przy okazji jeszcze 2 filmy mi się przypomniały, a mianowicie "Ludzka Stonoga" i "Ludzka Stonoga 2". Oglądał ktoś te "dzieła", bo ja nie. Edytowane 3 Października 2012 przez korn06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Oglądałem @korn ale parę dni nie mogłem potem jeść.Nie że jestem jakiś przesadnie "delikatny" jeśli chodzi o obrzydliwości ale ten film jest po prostu OCHYDNY,nie jest horrorem lecz obrazem choroby mózgu reżysera i scenarzysty tego "dzieła". Nie polecam. Moje propozycje do konkursu ; Ring (wersja Japońska) Sierociniec ________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nominuję: OMEN EGZORCYSTA (sorki, trochę nie zrozumialem regulaminu) Ja mam małą uwagę...uważam że Obcy i Predator nie mieszą się w gatunku horror. Moim zdaniem to faktyczne z Predatorem może być różnie (choć u mnie dość mocno zjeżył włos na karku, jak go pierwszy raz oglądałem), natomiast Obcy 8 Pasażer Nostromo (czyli pierwsza część) to jak dla mnie rasowy horror, tyle, że osadzony w realiach podróży kosmicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Lśnienie (1980, Jack Nicholson) Jestem legendą Edytowane 4 Października 2012 przez cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 1. La casa muda(Cichy dom) 2.Blair witch project. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 1. Klątwa 2. Mgła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 1. Jestem Legendą 2. Bękarty Diabła Mam nadzieję że się nie spóźniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Koniec przyjmowania zgłoszeń:Pora na głosowanie,to od was zależy który film wygra w tym niezwykle prestiżowym konkursie :) Powodzenia WAŻNE!!!:oddajemy dwa głosy,jeden na plus,i jeden na minus. I ostatnie co oczywiste,nie głosujemy,na nominowane przez siebie filmy. Poniżej zamieszczam liste filmów na które można głosować: 1:OBCY 8 PASAŻER NOSTROMO 2:PARANORMAL ACTIVITY 3:OMEN 4:MGŁA(1980) 5:RESIDENT EVIL 6:ŚWIT ŻYWYCH TRUPÓW 7:LŚNIENIE 8:WIDMO(2004) 9:RING(JAPOŃSKA WERSJA) 10:SIEROCINIEC 11:EGZORCYSTA 12:JESTEM LEGENDĄ 13:LA CASA MUDA(CICHY DOM) 14:BLAIR WITCH PROJECT 15:KLĄTWA 16:BĘKARTY DIABŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleandro Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Blair Witch Project-PLUS Cichy Dom-MINUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Moje głosy: RING(JAPOŃSKA WERSJA)-PLUS BĘKARTY DIABŁA-MINUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Blair Witch Project - Plus Świt żywych trupów - Minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Jestem Legendą - PLUS Świt Żywych Trupów -MINUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Świt żywych trupów: PLUS Sierociniec: MINUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi