OldMan Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 No to mnie prawie uspokoiłeś jeśli go znasz. Daj znać po zakupie bo aż jestem ciekawy jakości dźwięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 @kazik od karty nie znam, ale po głosie i "gadaniu" konkretny się wydaje, jak wyjdzie to dam znać i jak zamontuje to spróbuję lepsze zdjęcie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Po gadaniu i głosie to ja też wydaje się konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 @kazik do tygodnia czasu się wyjaśni, napisze co wyszło. --- Niestety nie zakupie karty, sprawy się mocno skomplikowały. Jakby ktoś chciał kupić to zostawiam link - https://www.olx.pl/oferta/karta-dzwiekowa-fatality-CID99-IDsvW57.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dzwoniłem do nich , aby wyjaśnić sprawę. Okazało się, że dostałem TEN SAN DYSK, na początku nie wierzyłem, ale po sprawdzeniu modelu oraz numeru seryjnego okazało się że to ten sam. Nie wiem co zrobili, ale będę obserwować go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 @Junx moim zdaniem trzeba było zwrócić jako towar niezgodny z umową i kupić nowy, nie reklamować, bo wtedy nie mogliby przysłać naprawianego dysku; przy okazji: co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 @qqprim jeśli dysk "wytrzyma" ponad rok to będzie super. A firma prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam ponownie, w przyszłym tygodniu mały update jest, tym razem nie kompa a myszka + klawiatura. Mysz modecom volcano GMX-4 https://www.morele.net/mysz-modecom-volcano-mc-gmx4-black-m-mc-gmx4-100-1046749/ Klawiatura Tracer Battle Heroes Squadron https://www.morele.net/klawiatura-tracer-battle-heroes-squadron-trakla44999-754000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Hmmm...kupiłem 2 tygodnie temu podobną klawiaturę, bo Tracer Battle Heroes BRIGADE https://www.morele.net/klawiatura-tracer-battle-heroes-brigade-trakla45557-940879/ i już lezy w szafce, i czeka na lepsze czasy. Głupiała mi aż niemiło (możliwe, że zbyt dużo urządzeń na USB mam podłączonych) i nie dało się niczego napisać. Musiałem poszukać klawiatury z wtyczką PS2, i kupiłem A4 Tech Stilo KB-720 PS/2 https://www.morele.net/klawiatura-a4-tech-stilo-kb-720-ps-2-619978/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Przyszedł zestaw wczoraj 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Nowa Grafa, Asus strix 970 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Mały upgrade, SanDisk G26 240gb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Kolejny update, tym razem WD Blue 2tb I GTX 1060 6gb 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Całkowita wymiana platformy :} Płyta Gówna ASUS TUF B450-PLUS GAMING Procesor Ryzen 7 2700x AiO Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB RAM Kingston HyperX Fury Black 16GB (XMP 3000 Mhz) Dyski SSD#1 SanDisc 240GB, SSD#2 Intel 120 HDD#1 WD Blue 2TB Karta graficzna Palit GTX 1660 Super Karta Dźwiękowa Creative Sound Blaster Z Obudowa Armis AR6X TG RGB Zasilacz Zalman ZM-600-GLX 600W 80PLUS System operacyjny Windows 10 Pro 64bit 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @Junx jak się sprawdza to chłodzenie wodne w Tarkovie? Procek będzie podkręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 35 minut temu, Anton Gorodecki napisał: @Junx jak się sprawdza to chłodzenie wodne w Tarkovie? Procek będzie podkręcony? Taka konfiguracja dostanie w Tarkowie zadyszki już na niskich detalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 2 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: jak się sprawdza to chłodzenie wodne w Tarkovie? Procek będzie podkręcony? Jest ok, na spokojnie jakieś 60 stopni, a procek nie będzie kręcony tylko undervolting. 2 godziny temu, pacjent1972 napisał: Taka konfiguracja dostanie w Tarkowie zadyszki już na niskich detalach. Gram na średnio-wysokich, jak "odkręcę" kartę bo mam średnio 110 fps'ów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Wymiana Procka z Ryzen 7 2700x na Ryzen 5 3600 (; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Konkretny update kolejny Procesor Ryzen 5600x Karta graficzna Palit RTX 2080 Super Game rock Zasilacz Seasonic G12 GC-750W 80+ Gold 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi