trurl3 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Aktualna polonizacja Dodatku do NS5 (Zew Monolitu) - Tajne Ścieżki w wersji FULL PL - to znaczy, że jest to kompletny mod w wersji polskiejPobierz polonizację Tajne Ścieżki Link do pliku na Mega: https://mega.nz/#!qscHETbR!JEqlAy7bkwRrt89to6jrSVBvIP4Ls5Z-6MYFFJaCOoI Rozpakowany folder /gamedata kopiujemy do katalogu głównego gry podstawowej Cień Czarnobyla w wersji v1.004. Gra 'gotowa do spożycia' Przyjemnej gry. Prosimy o zgłaszanie błędów w dziale "Błędy w polonizacji". Jeśli zamieniasz wersję na nowszą, możesz po prostu zmienić nazwę starego pliku /gamedata, a nowy wkleić jako aktualny /gamedata do głownego katalogu gry. Potem możesz stary folder usunąć.Jest to wersja FULL PL. oznacza to, że spolszczenie zawiera...mod, patche i polonizację. Nie pobieramy moda w wersji RUS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi5166 Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) Mam problem. Jak pobieram to przy ok. 3% pobieranie zostaje przerwane. Próbowałem już kilka razy bez skutku. Czy może ktoś wstawić te archiwum na inny serwer ? Edit: Dzięki za odpowiedź. Edited May 4, 2016 by adi5166 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Plik pobiera się bez problemu. Edit: Masz link na Mega w #1 poście tematu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pułkownik Hunter Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Dzięki za link 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LisU Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Mam pytanie mod działa na jaką wersje Stalkera ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 @LisU Na 1.0004 ale jak już masz grać to w wersję finalną czyli Tajne Ścieżki 2 Update Final. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts