PIOTRR131 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jest taki mod może ktoś go zna ..Znalazłem na ruskich serwerach, ale nie mogłem pobrać.Może ktoś grał i napisze czy dobry i jak go dorwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 MIALEM COS PODOBNEGO ALE WLASNIE NIE BYLO LINKOW.Dalej nie szukalem bo niewiem czy warto w to grac,spory rozmiar ale moze byc ze niewymaga podstawki i dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Szukam dalszych szczegółów na rosyjskich stronach. Jak na razie znajduje tylko linki do pobrania i wszędzie ta sama informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 trurl3, jesteś jak kawaleria - zawsze przyjdziesz z odsieczą . Ten mod prezentuje się jakoś inaczej niż pozostałe ale zupełnie sympatycznie. Jest po rosyjsku?... Czyżbyś znowu miał zapał na tłumaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jakoś mi dziwnie, jak nie mam nic do tłumaczenia... To chyba uzależnienie... A Skazane Miasto moim zdaniem nie zasługuje na wysiłek. Potrzebne jest coś innego. Może to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Przetłumacz trurlu Priboya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Priboj jest przecież przetłumaczony, po co wyważać otwarte drzwi. I z tego co wiem, jest nawet polskie udźwiękowienie. Pisałem o tym gdzieś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Priboy jest faktycznie spolszczony a co do tego moda dzieki za zainteresowanie, moze byc dobre,trafilem na to przy okazji innego moda krew i kule pewno znacie, byl na torencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Reborn 2.52 build 320, daje radę i polecam gorąco!!! zaczynasz na Zatonie, ścigają cie wściekłe burki, potem na podstacji elektrycznej masz randke z pająkami...., ale jak zobaczysz na Agrosromie w podziemiach obcych - Alien 1 - 4 to albo dasz rade albo gra da radę tobie,... . ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi