Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Znalazłem taką stronkę, już mi się ta podróż podoba: http://www.fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=21&t=641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tak jest Realna... Przecież ukraincy muszą z czegoś żyć... Chętnie zwiedziłbym miasto duchów, czyli Prypeć zapewne iż wycieczki nie są drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Turystyka kwitnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Chłopaki za rok mam 18 Więc jadę na wycieczkę do czarnobyla. Może ktoś z was też byłby chętny ? Dokładnie Czarnobyl Tour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Jeżeli pojedziesz, to nakręć fajny film dla S.T.A.L.K.E.R.TEAM i zrób ciekawe zdjęcia do kalendarzy. Musisz tam jednak na siebie uważać i nie łaź nigdzie, gdzie nie będziesz miał przewodników w zasięgu wzroku. Uważaj też na Rosjanki - są dobrymi żonami, ale tak naprawdę to jeszcze się nie wyklułeś i masz czas na takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzięki, a o tym już pomyślałem Sony Alfa 300 zakupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jadę z tobą http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 No i fajnie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Czekam tylko na jakiś termin na wakacje i kupuję Tylko że muszę dojechać aż do Krakowa Bo z stamtąd start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADIO Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 oo ciekawy temat widzę!! Polecam jechać z Rzeszowa znam tam gości którzy jeżdżą co rak. Wycieczka kosztuję 600 zł 3 dniowa. Ma się parę opcji zwiedzane ogólne lub Extreme 200zł więcej z weteranami wycieczek na swoją odpowiedzialność, ja polecam tą drugą opcję można zobaczyć miejsca w który mało kto był. Żeby się zapisać trzeba dać im wcześniej znać bo muszą załatwić przepustki i noclegi plus wyżywienie. A po wszystkim jest imprezka w Kijowie ojj wódeczka musi się tam lać polecam Rzeszów jest najbliżej Ukrainy !! Jak by co to ja też mogę jechać bo jestem z Podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziox Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kurde, ja mam dopiero w marcu 15 Martwię się o to że jak już będę pełnoletni to z Zony niewiele Zostanie, Nowy Sarkofag okryje elektrownie a po Cmentarzysku maszyn zostaną tylko opowieści A marzy mi się taka wycieczka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Teraz strefa ma być otwarta dla zorganizowanych grup turystycznych, bez obawy zona nie zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Chociaż ta kopuła na sarkofag co Francuzi robią ... Hmm do 2012 mogą postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zabezpieczany jest sarkofag i słusznie bo stary sarkofag groził zawaleniem ale pozostałe miejsca zostają bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wczoraj (31.12.2010) podawali w tv, że Ukraińcy liczą na poważny rozkwit turystyki w strefie. Pokazywali żyjących tam ludzi - przeważnie starych ale przesłanie jest jasne - Strefa nie jest już tak śmiertelna. Mówili, że turystami wpuszczanymi w Strefę mogą być jedynie osoby dorosłe i że całkowitą regenerację w kwestii radioaktywności tereny uzyskają dopiero po ... 300 latach. Jednym zdaniem ZonaPark właśnie został otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 I wszystko runęło ..... Poszło z psami na piwo Czyli wielkie wędrówki się zaczęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tu możecie sobie zobaczyć jak taka wycieczka może wyglądać http://www.youtube.com/watch?v=M4fkh8Y9saw&feature=fvw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi