malakas Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Znalezione w sieci ciekawe fotki o tematyce Stalker.... ..... .... .... .... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No no, bardzo ciekawe. Szczególnie zniszczony Londyn robi wrażenie. Zasysam na blaszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Śmiesznie trochę Tu wieża z Londynu a z tyłu Waszyngton tak ? Bo ja w Londynie nie byłem No może raz ale nie po to aby zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Pierwsze zdjęcie klimatyczne, drugie katastroficzne. Pierwsze brzydsze ale swojskie - Stalkerskie, drugie ładniejsze, ciekawsze ale obce. Według mnie ma wartość jedynie graficzną. :zsrr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Każda fotka nadaje się na kalendarz, na grudzień proponuję tą pierwszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Swoje typy dopisujcie do tematu Propozycje ...ten wątek powstał dawno je go tutaj tylko przeniosłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Racja malakasie, ale nie potrafię przenosić zdjęć, żeby były w takim pięknym formacie - wklejam zawsze jako załączniki. Wiem, że jest temat o wklejaniu zdjęć, ale jeszcze do niego nie dojrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Coś ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Zdjęcia dla mnie świetne, na kalendarz proponuję zdjęcie z czerwoną poswietą i uderzającymi blyskawicami, wrażenie robi cmentarzysko porzuconych i pordzewnialych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Pierwsze zdjęcie klimatyczne, drugie katastroficzne. Pierwsze brzydsze ale swojskie - Stalkerskie, drugie ładniejsze, ciekawsze ale obce. Według mnie ma wartość jedynie graficzną. :zsrr: Pierwsze brzydsze, bo to malunek, nie grafika http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Rozumiem że na kalendarzu grudniowym zobaczymy zone pokrytą śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Rozumiem że na kalendarzu grudniowym zobaczymy zone pokrytą śniegiem. Jeśli pojawi się odpowiedni screen - owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 A taki może być ? edit: oloo Może. Sorry za poprawkę http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Przed czyszczeniem... czy po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Jak na kalendarz albo tapetę to raczej po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Mi się podoba Po http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ten będzie lepszy - więcej koloru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 napis stalkerteam dawaj w górnym lewym rogu. a kalendarz w dolnym lewym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Górne zdjęcie/grafika, biel jest bardziej wyrazista i są jakieś zabudowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak dla mnie też ten górny chociaż dolny ma swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi