Vorenus Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Zachęcam do podzielenia się refleksjami nad modyfikacjami do wszystkich odsłon Stalkera: So.C., C.S., Co.P. Osobiście za najlepszą modyfikację uważam Soljankę. - Kapitalna zabawa, ciekawe zadania, postacie i przeogromny świat Zony. Mod wymaga uwagi, planowania i ma wiele wątków. Dużym minusem jest niestabilność i powolne wczytywanie savów i lokacji. Mimo wszystko oceniam 9/10. Tak więc moje typy to: 1.Soljanka 2.Tajne Tropy 3.Priboi 4.Oblivion Lost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revan Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 A więc moja lista to: 1.Priboi Story 2.Soljanka (2 miejsce ze względu na długość wczytywania) 3.ABC Inferno 4.Oblivion Lost 5.Tajne Tropy (póki co dopiero zaczynam przygodę więc narazie na 5 miejscu) Lista może się jeszcze zmienić może dojść np. NLC6 jak kiedyś ściągnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ja przygodę z modami rozpoczalem od priboja i dla mnie to mod nr 1 stabilny, szybko się wczytuje i daje do myślenia, jeszcze go nie skończylem bo nie mam czasu aby grać, ale jest na dysku. Drugie miejsce to zew monolitu plus tajne ścieżki, który czeka w kolejności do zainstalowania, na trzecim miejscu obliwion lost też czeka. Soljanka jest ściągnięta ale poczeka jak zmienie sprzęt a to dopiero w przyszlości. Najważniejsze to że mody zmieniają grę diametralnie, wolę mieć sterą grę i mody co jest jednoznaczne że mam nową grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 A tu moja lista http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png 1.Oblivion Lost 2.2 2. Priboy 2.Zew Monolitu I to tyle na teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Listy nie tworzę bo nie potrzebna...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png ..1..Soljanka ..2..też Soljanka ..3..czas pokaże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Hmm..po krótkim namyśle stwierdzam że: 1.Soljanka 2.Zew Monolitu + tajne ścieżki 3.ABC Inferno (Pierwszy mod w którego zagrałem) 4.OGSM (Tylko do Czystego Nieba) 5.L.U.R.K. lub Priboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Wymienione mody zmieniają poziom trudnosci gry, dodają nowe rzeczy a najważniejsze za darmo mamy nową grę dzięki modom stalker jest "wiecznie" nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts