Vorenus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Zachęcam do podzielenia się refleksjami nad modyfikacjami do wszystkich odsłon Stalkera: So.C., C.S., Co.P. Osobiście za najlepszą modyfikację uważam Soljankę. - Kapitalna zabawa, ciekawe zadania, postacie i przeogromny świat Zony. Mod wymaga uwagi, planowania i ma wiele wątków. Dużym minusem jest niestabilność i powolne wczytywanie savów i lokacji. Mimo wszystko oceniam 9/10. Tak więc moje typy to: 1.Soljanka 2.Tajne Tropy 3.Priboi 4.Oblivion Lost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 A więc moja lista to: 1.Priboi Story 2.Soljanka (2 miejsce ze względu na długość wczytywania) 3.ABC Inferno 4.Oblivion Lost 5.Tajne Tropy (póki co dopiero zaczynam przygodę więc narazie na 5 miejscu) Lista może się jeszcze zmienić może dojść np. NLC6 jak kiedyś ściągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja przygodę z modami rozpoczalem od priboja i dla mnie to mod nr 1 stabilny, szybko się wczytuje i daje do myślenia, jeszcze go nie skończylem bo nie mam czasu aby grać, ale jest na dysku. Drugie miejsce to zew monolitu plus tajne ścieżki, który czeka w kolejności do zainstalowania, na trzecim miejscu obliwion lost też czeka. Soljanka jest ściągnięta ale poczeka jak zmienie sprzęt a to dopiero w przyszlości. Najważniejsze to że mody zmieniają grę diametralnie, wolę mieć sterą grę i mody co jest jednoznaczne że mam nową grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 A tu moja lista http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png 1.Oblivion Lost 2.2 2. Priboy 2.Zew Monolitu I to tyle na teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Listy nie tworzę bo nie potrzebna...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png ..1..Soljanka ..2..też Soljanka ..3..czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Hmm..po krótkim namyśle stwierdzam że: 1.Soljanka 2.Zew Monolitu + tajne ścieżki 3.ABC Inferno (Pierwszy mod w którego zagrałem) 4.OGSM (Tylko do Czystego Nieba) 5.L.U.R.K. lub Priboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wymienione mody zmieniają poziom trudnosci gry, dodają nowe rzeczy a najważniejsze za darmo mamy nową grę dzięki modom stalker jest "wiecznie" nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi